Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Δήλωση Θ. Δρίτσα για το αποτέλεσμα στον Πειραιά

Δήλωση Θ. Δρίτσα για το αποτέλεσμα στον Πειραιά


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Μαΐου 2014, 23:20«Σεβόμαστε την ετυμηγορία του Πειραϊκού λαού. Η δημοκρατική μας παράδοση και οι αρχές τις οποίες υπηρετούμε μας επιβάλλουν να συγχαρούμε το νέο Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και να ευχηθούμε η θητεία του να αποδειχθεί επωφελής, για την πόλη και τους κατοίκους της.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί σ’ αυτήν την επαναληπτική εκλογική διαδικασία δεν έζησε ξανά η πόλη μας τις αθλιότητες της πρώτης Κυριακής και είμαστε υπερήφανοι γιατί από την πλευρά μας συμβάλαμε θετικά με τις καταγγελίες μας και τα επίσημα διαβήματά μας στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας και στον Διευθυντή της Αστυνομίας Πειραιά, προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά όσες και όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν. Ο Πειραιάς είναι πάντα η πόλη μας, με τις επείγουσες ανάγκες και τις τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές. Οι δικές μας ευθύνες τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Θα ανταποκριθούμε. Οι προγραμματικές διακηρύξεις τις οποίες εξαγγείλαμε προεκλογικά μας δεσμεύουν.
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Μαΐου 2014, 23:21

http://www.zougla.gr/zouglaport/port_various/article/dilosi-8-dritsa-gia-to-apotelesma-ston-pirea

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg