Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Με τον Γαλανόλευκο Φάρο στην Βραζιλία!!!
Γαλανόλευκος Φάρος


 Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του «Φάρου» Εκλογές για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του Δ.Σ. του Γαλανόλευκου Φάρου πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά, την Παρασκευή 2 Μαϊου 2014. Δείτε τα αποτελέσματα για τον παγκόσμιο πλέον, σύλλογο φίλων Εθνικής. 
Λίγο καιρό πριν ο Γαλανόλευκος Φάρος ταξιδέψει στη Βραζιλία, πραγματοποίησε εκλογές για την ανανέωσης της εμπιστοσύνης του Δ.Σ. του συλλόγου.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και κατέδειξε την απήχηση που έχει στην κοινωνία το έργο και οι προσπάθειες του συλλόγου.
Φυσικά, ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Φλέκκας, αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους, συγκεντρώνοντας 841 ψήφους, καθώς επέλεξε να τον… σταυρώσει στο ψηφοδέλτιο το 95% όσων προσήλθαν στην κάλπη.
Ακολούθησαν αμέσως μετά οι: Σταύρος Δρικάκης με 790, Μανώλης Δεσποτάκης με 772,Μαριάννα Κουρουπάκη με 759 και ο Ανδρέας Κατράκης με 748 κλείνοντας την πρώτη πεντάδα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γαλανόλευκος Φάρος γίνεται πλέον Παγκόσμιος καθώς αποκτά αντιπροέδρους σε διάφορα σημεία του πλανήτη ώστε να καλύψει κάτω από την αγκαλιά του και τα αναρίθμητα μέλη της υπερήφανης ελληνικής ομογένειας.
Συνολικά ψήφισαν: 891
1.ΦΛΕΚΚΑΣ ΝΙΚΟΣ 841
2.ΔΡΙΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 790
3.ΔΕΣΠΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 772
4.ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 759
5.ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 748
6.ΜΠΑΤΖΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 743
7.ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 738
8.ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 719
9.ΣΙΔΕΡΗ ΑΡΓΡΩ 708
10.ΡΑΙΣΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 691
11.ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 675
12.ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 657
13.ΚΙΤΡΙΝΟΡΙΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 645
14.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 633
15.ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 630
16.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 623
17.ΚΑΠΟΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 618
18.ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΛ 604
19.ΜΠΟΥΤΖΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 588
20.ΛΟΓΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 584
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ.Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε πλέον για την αναχώρηση των Ελλήνων φιλάθλων με τελικό προορισμό τη μακρινή Βραζιλία, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο με την 3η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας. Περίπου 300 αναμένεται να είναι συνολικά οι Έλληνες που θα ταξιδέψουν με κάθε τρόπο στη χώρα της… σάμπα για το Μουντιάλ, με τον «Γαλανόλευκο Φάρο» να επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά πώς είναι ικανός να υπερβεί Ωκεανούς και Ηπείρους για να ενισχύσει την προσπάθεια των διεθνών μας για μία ιστορική διάκριση. 
Γράφει ο Δημήτρης Κωτσέλης
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Η μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου αθλητισμού, η οποία συναγωνίζεται επάξια τους Ολυμπιακούς αγώνες σε δημοφιλία, θα κηρύξει την έναρξή της σε λιγότερο από έναν μήνα με το εναρκτήριο παιχνίδι στο Σάο Πάουλο, στις 12 Ιουνίου, με το παιχνίδι της οικοδέσποινας Βραζιλίας με την Κροατία.
Στην μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, παρούσα θα είναι ξανά μετά το 1994 και το 2010 η Εθνική μας, η οποία γέμισε υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες με την επιτυχία της να προκριθεί στην ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ του Νοεμβρίου με αντίπαλο τη Ρουμανία. Και να λοιπόν που φτάνει η ώρα οι Έλληνες φίλαθλοι, να την καμαρώσουν στα γήπεδα της Βραζιλίας. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών, θα έχουν την τύχη να την δουν από κοντά στη μακρινή χώρα της Νότιας Αμερικής, οι περισσότεροι μέλη του «Γαλανόλευκου Φάρου».
Ρίο, Μπέλο Οριζόντε, Νατάλ και Φορταλέζα!
Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής έχει ως εξής: Αρχή στις 14/6 από το Μπέλο Οριζόντε με την Κολομβία, συνέχεια κόντρα στην Ιαπωνία στις 19/6 στο Νατάλ και ολοκλήρωση των αγωνιστικών τις υποχρεώσεων στον Γ’ Όμιλο της διοργάνωσης στις 24 του ίδιου μήνα ενάντια στους Αφρικανούς άσους της Ακτής Ελεφαντοστού. Οι Έλληνες φίλαθλοι που θα βρεθούν στη Βραζιλία με τον «Γαλανόλευκο Φάρο» θα μείνουν πρώτα και μία εβδομάδα στο Ρίο ντε Τζανέιρο και έπειτα με εσωτερικές πτήσεις και διαμονές και στις πόλεις των αγώνων θα βρεθούν πάντοτε στο πλευρό των διεθνών μας.
Το πρόγραμμα του «Φάρου»
Ο επίσημος σύλλογος φίλων Εθνικής έχει οργανώσει ήδη εκδρομές για να μεταφέρει τους Έλληνες φιλάθλους στη Βραζιλία και ήδη σχεδόν 100 άτομα έχουν κλείσει εισιτήριο, ενώ ακόμα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Πέραν από το μεγάλο πακέτο που περιλαμβάνει την εκδρομή 11-26 Ιουνίου, υπάρχουν και τα φθηνότερα για παρακολούθηση των δύο πρώτων ή των δύο τελευταίων αγώνων, ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα όλων των φίλων της ομάδας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδρομών το οποίο έχει αναρτηθεί στην αρχική σελίδα του site (πάνω δεξιά).
Με σημαία… γίγας, τύμπανα και τρομπέτες
Με τη δύναμη της φωνής τους, ακατάπαυστη όρεξη για συνθήματα και τραγούδια και με το… παραδοσιακό τύμπανο και την τρομπέτα οι Έλληνες θα προσπαθήσουν να δώσουν γαλανόλευκη απόχρωση και στη Βραζιλία. Θα ήταν άλλωστε αδύνατο να απουσιάζουν από ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού! Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο «Γαλανόλευκος Φάρος» θα μεταφέρει στη χώρα της Λατινικής Αμερικής και την μεγάλη ελληνική σημαία που έχει ανοίξει σε πολλά παιχνίδια της ομάδας στο παρελθόν, διαστάσεων 25x15 μέτρα.
Συνολικά, περίπου 300 αναμένεται να είναι οι Έλληνες που θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα προς τη Βραζιλία είτε με μονωμένα είτε με κάθε τρόπο γενικά, ενώ ακόμα δεν έχει υπάρξει συνεννόηση με τους Έλληνες ομογενείς της Βραζιλίας για να έχουμε ακριβή εικόνα για το μέγεθος της ελληνικής κερκίδας. Είναι βέβαια προφανές ότι οι Έλληνες θα είναι η μειοψηφία…
Ελπιδοφόρα αρχή
Ευχή όλων των Ελλήνων φιλάθλων, είναι φυσικά η Εθνική μας ομάδα να καταφέρει να εκπροσωπήσει επάξια την χώρα μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να πετύχει τον μεγάλο στόχο με την πρόκριση στις «16» κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Και για να το κάνει αυτό, ικανή - αν όχι αναγκαία - συνθήκη, είναι να ξεκινήσει θετικά κόντρα στην Κολομβία στο εναρκτήριο παιχνίδι για να αυξήσει κατακόρυφα τις ελπίδες της για ακόμα καλύτερη συνέχεια.
Ανταπόκριση με ρεπορτάζ και φωτογραφίες
Όπως σε όλη την προκριματική φάση του Μουντιάλ, εντός και εκτός συνόρων, ο «Γαλανόλευκος Φάρος» θα έχει και δημοσιογραφική κάλυψη με θέματα, αφιερώματα, ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και στη Βραζιλία για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν δίπλα στην Εθνική μας ομάδα.Νίκος Φλέκκας 6974331691
Μανώλης Δεσποτάκης 6972707290 - 2821033713
fax 28210 28306
Με τον Γαλανόλευκο Φάρο στην Βραζιλία!!!
 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg