Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

My mandala's creations - Oι δημιουργίες μου "mandala"Μόλις έχω τελειώσει τις δύο πλεκτοδημιουργίες μου, με βελονάκι . Είναι πρώτη φορά που πλέκω κάτι τέτοιο, ήταν πολύ ευχάριστο και το αποτέλεσμα πολύ χαρούμενο.

Για τις φίλες και φίλους που θα ήθελαν να έχουν το σχέδιο και τον τρόπο πλέξης βήμα-βήμα μπορούν να τα βρούνε εδώ   http://attic24.typepad.com/weblog/attic24-mandala-wheel.html  για το my mandala.

Αυτό το πλεκτό,  θα το στείλω στο Yarndale που διοργανώνεται στο Yorkshire της Αγγλίας. Δεν έχει διαγωνιστικό σκοπό η συμμετοχή, θα είναι απλά μια συμμετοχή από την Ελλάδα και όλα τα mandala που θα σταλούν, θα διακοσμούν τον τοίχο υποδοχής της γιορτής.
Το Yarndale είναι μια έκθεση-γιορτή που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, γίνονται παρουσιάσεις - νέα υλικά - νέες τεχνικές -εκδηλώσεις κλπ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο blog της αγαπημένης μου φίλης Lucy - Attic24.
Yarndale 2014 - in Yorkshire England. αλλά και εδώ, στη σελίδα της διοργάνωσης http://yarndale.co.uk/  Το δεύτερο και πολυαγαπημένο μου mandala μπορείτε να βρείτε βήμα βήμα τη δημιουργία του εδώ: http://made-in-k-town.blogspot.de/2012/05/little-spring-mandala.html από τη φίλη μου Barbara.
 Thanks to Lucy and Barbara for your sharing and your help. Marieta

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg