Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Παγκόσμιο κύπελλο: Τα σενάρια πρόκρισης για την Ελλάδα
Η αποβολή του Κώστα Κατσουράνη στο 38' της αναμέτρησης με την Ιαπωνία στο Νατάλ άλλαξε τα σχέδια της Ελλάδας και εκεί που η ομάδα μας πήγαινε για τη νίκη, ασχολήθηκε περισσότερο με τη διατήρηση του 0-0. Ωστόσο, έχασε ευκαιρίες με σουτ των Τοροσίδη, Κονέ και με κεφαλιά του Γκέκα για να σκοράρει.


Πλέον, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής, η Κολομβία, χάρη στη νίκη της με σκορ 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού, έχει έξι βαθμούς και έχει σίγουρα προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ η Ακτή έχει τρεις, επειδή κέρδισε τους Ιάπωνες και Ελλάδα και Ιαπωνία έχουν από έναν βαθμό.
Η Ελλάδα χρειάζεται να κερδίσει την Ακτή Ελεφαντοστού για να έχει τέσσερις βαθμούς, έναντι τριών των Ιβοριανών και να τους θέσει νοκ-άουτ από την υπόθεση πρόκριση.
Ταυτόχρονα, χρειάζεται μη νίκη της Ιαπωνίας έναντι της Κολομβίας, στο άλλο ματς του ομίλου. Αν, πάντως, η Ιαπωνία καταφέρει και κερδίσει τους Καφετέρος, θα χρειαστεί η Ελλάδα να κερδίσει με 3-0 την Ακτή Ελεφαντοστού για να καλύψει τη διαφορά τερμάτων -3 που έχει.

πηγή:news.gr | grizosgatos.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg