Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

«Να κάνουμε ξανά υπερήφανους τους Έλληνες»

«Να κάνουμε ξανά υπερήφανους τους Έλληνες»

Ο Φάνης Γκέκας έδωσε το σύνθημα ενόψει του αγώνα με την Κόστα Ρίκα τονίζοντας ότι οι διεθνείς είναι αποφασισμένοι να δώσουν στους Έλληνες μία ακόμη μεγάλη χαρά. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ελεύθερο Τύπο: 
«Συγκεντρωμένοι όπως το προηγούμενο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού θα πάμε όλοι μαζί για μία ακόμη μεγάλη νίκη-πρόκριση. Αναγνωρίζουμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο» και συνέχισε «η Κόστα Ρίκα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Όμως πάμε όλοι μαζί συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό να παίξουμε όπως ξέρουμε και να νικήσουμε», ανέφερε αρχικά ο Λαρισαίος επιθετικός.
Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν και πολύ καλά για την εθνική μας ομάδα όμως για τον Φάνη Γκέκα η τύχη ήταν αυτή που δεν τους έδωσε το θετικό αποτέλεσμα και με την Κολομβία: «Στο πρώτο παιχνίδι δεν ευοδώθηκαν όπως περιμέναμε τα πλάνα μας κάτι που έγινε και απέναντι στην Ιαπωνία, όπου αν δεν μέναμε με παίκτη λιγότερο, πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Αντιθέτως στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου και της πρώτης φάσης τα πάντα δούλεψαν όπως έπρεπε και τα είχαμε σχεδιάσει. Η ομάδα έδειξε τα μεγάλα πλεονεκτήματα. Πάθος, δύναμη, άριστη αμυντική λειτουργία και δίψα για διάκριση. Εναντίον της Ακτής όλα λειτούργησαν όπως ακριβώς έπρεπε.. Φυσικά δεν πρέπει να αγνοούμε ότι η Ακτή είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα».

Διάβασε περισσότερα στο: «Να κάνουμε ξανά υπερήφανους τους Έλληνες» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg