Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Kαταιγίδα στην προπόνηση

 Kαταιγίδα στην προπόνηση
 
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 11ΑΔΑΛίγο ο Φερνάντο Σάντος, λίγο ο καιρός, λίγο το (κλασικό) 15λεπτο της αδιακρισίας αλλά και το προχωρημένο της ώρας, όλα αυτά διατηρούν την αβεβαιότητα για την 11άδα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός στον κρίσιμο αγώνα της Ελλάδας με την Ιαπωνία στο Νατάλ (20/6, 01:00).
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Mundial. Ξεκαθάρισε ότι το επεισόδιο Τζαβέλλα - Μανιάτη δε θα επηρεάσει τα πλάνα του, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα αν θα κάνει αλλαγές από τον αγώνα με την Κολομβία - «δεν ξέρω αν χρειάζονται ή όχι», είπε – και τόνισε ότι το βασικό δεν είναι ποιοι θα παίξουν, αλλά να έχουν συγκέντρωση.
Ετσι, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στην προπόνηση. Εκεί, όμως, «άνοιξαν οι ουρανοί». Αρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς, σε αντίθεση με τον ήλιο που περίμενε την αποστολή κατά την άφιξή της στο Νατάλ λίγες ώρες νωρίτερα. Ένα Νατάλ που πλήγηκε από πλημμύρες πριν από λίγες μέρες…
Πλέον, με τον καιρό… αντίπαλο και μόλις 15 λεπτά στη διάθεσή τους, οι δημοσιογράφοι είδαν μόνο ζέσταμα και πάσες πριν πάρουν την άγουσα για την έξοδο, ώστε να συνεχιστεί το πρόγραμμα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Αρα, τις επόμενες ώρες, όταν και με βάση τη διαφορά ώρας θα «ομαλοποιηθούν» τα πράγματα, αναμένεται να «διαρρεύσουν» τα πλάνα του Σάντος για το αρχικό σχήμα.
- See more at: http://www.sentragoal.gr/afieroma.asp?catid=35185&subid=2&pubid=129761273#sthash.QtxpN0Yo.dpuf

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg