Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Καταγγελία – ΣΟΚ για την 56χρονη που πέθανε επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που καταγγέλλουν τα παιδιά της 56χρονης παραπληγικής που υποστηριζόταν μηχανικά και έχασε την ζωή της μία ώρα μετά αφού το συνεργείο της ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Νέα Τηλεόραση στα Χανιά εδώ και ένα χρόνο είχε διακοπεί η καταβολή της σύνταξης στην 56χρονης από τον ΟΓΑ λόγω μπερδέματος με τα ασφαλιστικά ταμεία και περίμενε την εκδίκαση της ένστασης που είχε υποβάλει. Όπως υποστηρίζει ο γιος της το χρέος της ΔΕΗ είναι στα 800 ευρώ με το χαράτσι.

Και μία ακόμη τραγική λεπτομέρεια, την ώρα που πήγε το συνεργείο της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα έλειπε από το σπίτι η γυναίκα που την πρόσεχε. Έκοψε την παροχή στο ρεύμα και από εκεί και μετά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την 56χρονη.

Οι συγγενείς της 56χρονης πήγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και υπέβαλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το θάνατο της μητέρας τους.

Πηγή:www.tribune.gr

Ανάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg

1 σχόλια:

Kate'sCakeBox είπε...

Αγαπημένα μου φιλαράκια σας έχω χάσει εντελώς και μου έχετε λείψει απίστευτα!προσπάθησα κι άλλες φορές να μπώ στο μπλογκ σας και μου έβγαζε την ένδειξη''ΩΧ προέκυψε σφάλμα!''είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα τα κατάφερα!το καλοκαιράκι είναι στη μέση του πιστεύω να περνάτε καλά και κάπως πιό δροσερά απο εμάς που μας λιώνει το λάλαρο της Πρωτεύπυσας!Εξακολουθείτε και δίνετε τις μάχες σας όπως παλιά και δεν το βάζετε κάτω με τίποτα όταν άλλοι έχουν απογοητευθεί εντελώς απο όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας!σήμερα που είναι και η Επέτειος της Δημοκρατίας το λυπηρό αυτό γεγονός που έχετε κοινοποιήσει στην ανάρτηση αμαυρώνει τη μέρα λόγω του άδικου χαμού της άτυχης αυτής γυναίκας!ντροπή να πω είναι λίγο όταν δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των ασθενών ανθρώπων συμπολιτών μας που το ρεύμα αποτελεί για αυτούς μοναδική πηγή ζωής!Δεν ήταν στη λίστα???δεν με καλύπτει η απάντηση..πλέον καμία απάντηση δεν με καλύπτει!συνεχίστε έτσι!δεν υπάρχει φως αν δεν το παλέψει ο απλός πολίτης..η Πολιτεία???πού?πως?πότε?φιλάκια άπειρα και την αγάπη μου!