Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Οι φωτογραφίες της Ρούπα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.


Οι φωτογραφίες της Ρούπα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.
Τελευταία δημοσίευση: 18:54Κοινωνία

Οι φωτογραφίες της Ρούπα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ μετά από εισαγγελική διάταξη, τις φωτογραφίες της επικηρυγμένης για θέματα τρομοκρατίας και συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπας.
Τα στοιχεία ταυτότητας της είναι, Ρούπα Παναγιώτα του Βίκτωρα και της Ειρήνης, γεν. 03-04-1969 στη Καλαμάτα Μεσσηνίας. Στις φωτογραφίες η καταζητούμενη απεικονίζεται σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, όπου εμφανώς έχει προβεί σε αλλαγή της εμφάνισής της.
Η Ρούπα ενδέχεται να κυκλοφορεί με το ασημί αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ-2959, HYUNDAI ACCENT, το οποίο είχε αγοράσει ο Νικος Μαζιώτης, με πλαστή ταυτότητα με στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.
Όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Ανάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg