Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Θέατρο:Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο η Άννα Συνοδινού


Γιάννης Γεωργίου
02/07/2014, 18:36


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία» η ηθοποιός και πρώην υπουργός, Άννα Συνοδινού, η οποία ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού.


Η 88χρονη κορυφαία του ελληνικού θεατρου έχει υποβληθεί σε γαστροστομία και παρακολουθείται σε κρεβάτι αυξημένης φροντίδας, ενώ οι θεράποντες ιατροί της είναι σε επιφυλακή για την περίπτωση που χρειασθεί να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας. 
Πάντως, όπως αναφέρουν, δεν είναι διασωληνωμένη και εξακολουθεί να διατηρεί επαφή με το περιβάλλον, παρά τη νόσο που την ταλαιπωρεί. 
Ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, ενημερώνεται ο ίδιος για την πορεία της υγείας της, από το νοσοκομείο, από την πρώτη ημέρα της νοσηλείας  της, στις 27 Ιουνίου. 
«Ο,τιδήποτε χρειασθεί η μεγάλη μας καλλιτέχνις, πέραν των νοσηλείων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, θα καλυφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο» δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστας Τασούλας δεδομένου ότι η Αννα Συνοδινού αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα. 
Ο κ. Τασούλας είπε ότι για το θέμα ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζήτησε να αντιμετωπισθεί κάθε οικονομική ανάγκη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού».

πηγή:http://www.pathfinder.gr/news/3736575/%CF%83%CE%B5-

Ανάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg