Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές του blog μας για καλή σχολική χρονιά!!Στα παιδιά μας, τους μεγάλους πρωταγωνιστές της παιδείας και των σχολείων μας,  

Καλή Σχολική Χρονιά, με δύναμη και κουράγιο για τη νέα αρχή.        
Με υπομονή, επιμονή και μεθοδική καθημερινή προσπάθεια στις σχολικές τους εργασίες η χρονιά θα εξελιχθεί με χαμόγελα, μάθηση και φιλίες ζωής που ξεκινούν στις σχολικές αίθουσες.
      Ιδιαίτερα στους μαθητές της Τρίτης Λυκέιου που ξεκινούν την προσπάθειά τους για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι.,  να έχουν όραμα και υγεία και δύναμη στα δύσκολα.
    Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να έχουν δύναμη και κουράγιο για ν'ανταποκριθούν στο ρόλο τους, ένα ρόλο πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας. 
     Εμείς οι γονείς, να είμαστε γεροί και να μπορούμε να στηρίζουμε τα όνειρα και τα θέλω των παιδιών μας, να τα καμαρώνουμε και να χαιρόμαστε με την προοδό τους.
     Το κράτος μας να επενδύει στην παιδεία και τη μάθηση των νέων, των παιδιών μας με μεθόδους πρωτοποριακές και βιωματικές. Να γίνει το σχολείο μια αγκαλιά για τα παιδιά, να το αγαπήσουν και να βάλουν τη μάθηση στη ζωή τους... δια βίου... Μόνον έτσι θα έχουν ποιότητα και αύριο με όραμα στη ζωή τους.

 

Ευχές για την αρχή της σχολικής χρονιάς  Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους !!!!Ανάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg