Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Ο δολοφόνος μιλούσε στη Νικολούλη σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!!

Στήν φώτο το θύμα ο επιχειρηματίας
Η έρευνα της εκπομπής Φως στο Τούνελ, επιβεβαίωσε ότι η εξαφάνιση του επιχειρηματία στο Σχίνο Κορινθίας, ήταν δολοφονία. Αδιάψευστος μάρτυρας η κάμερα, που πρόδωσε τον ένοχο…

Η κάμερα της εκπομπής είχε καταγράψει τις αντιφάσεις του συνέταιρου και δολοφόνου του, όπως ομολόγησε ο ίδιος αργότερα. Το «Τούνελ» παρουσίασε καρέ – καρέ το σκηνικό που έστησε ο δράστης.

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, οι συγγενείς του Δημήτρη Μπεκιάρη 57 χρόνων, τον αναζητούσαν. Προβλήθηκε και η συνέντευξη που έδωσε ο συνέταιρος του θύματος, τέσσερις μέρες μετά τη δολοφονία του.

Η γλώσσα του σώματος και οι αντιφάσεις του έδειξαν την ενοχή του.

Μία εβδομάδα αργότερα, η μυρωδιά του θανάτου οδήγησε την ανιψιά του 57χρονου επιχειρηματία , στον εντοπισμό της σορού του σε χαράδρα. Η κάμερα κατέγραψε και πάλι τον δράστη, να παρακολουθεί την ανάσυρση του πτώματος. Ο Στέλιος Πανανουδάκης δεν άργησε να ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα του, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά τις έρευνες του «Τούνελ».

Πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνιση κρυβόταν μία δολοφονία.

Στις φυλακές Ναυπλίου οδηγήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 57χρονου επιχειρηματία από το Σχίνο Κορινθίας.
Μοιραστείτε τοΟ 32χρονος συνέταιρος του Δημήτρη Μπεκιάρη, που μίλαγε στην κάμερα του «Τούνελ» και ευχόταν να είναι ζωντανός ο επιχειρηματίας, ομολόγησε ότι τον σκότωσε πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Όπως ισχυρίστηκε, είχαν οικονομικές και επαγγελματικές διαφορές με το θύμα και συναντήθηκαν για να συζητήσουν.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους όμως, οι δύο άνδρες μάλωσαν και ο δράστης τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια μετέφερε με δικό του όχημα το πτώμα και το πέταξε στη χαράδρα, όπου βρέθηκε την Κυριακή. Αμέσως μετά έστησε το σκηνικό με το αυτοκίνητο του θύματος στο πάρκινγκ του μαγαζιού τους .

Ο δολοφόνος υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που πέταξε τα κλειδιά και τα προσωπικά έγγραφα του επιχειρηματία.

Τις λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 57χρονου έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Τον Δημήτρη Μπεκιάρη, που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς τη νύχτα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, αναζητούσαν στο "Τούνελ" οι συγγενείς του την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Στην εκπομπή είχε μιλήσει και ο συνεργάτης του πέντε μέρες μετά την εκτέλεση…
 

http://thessbomb.blogspot.gr/2014/10/blog-post_445.html#more Ανάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg