Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Άνδρας: Πάμε Πακέτο: Βρήκε τις ρίζες του στα 42 χρόνια!

23:10 @ 27.11.2014
Η μητέρα του δε θέλησε να μιλήσει δημόσια για την ιστορία της.
Το άνοιγμα του πρώτου πακέτου αποκάλυψε την ιστορία του Ολλανδού Γιοστ που 42 χρόνια μετά τη γέννησή του, ήρθε να αναζητήσει τις ρίζες του στη χώρα που γεννήθηκε. Από μικρός μοιραζόταν το όνειρο της ανεύρεσης της βιολογικής του μητέρας, με έναν πολύ δικό του άνθρωπο, που στέκεται διακριτικά στο πλάι του στην εκπομπή.

Η εκπομπή εντόπισε τη μητέρα του και ο Γιοστ την συνάντησε λίγες ημέρες μετά. Η μητέρα του δε θέλησε να μιλήσει δημόσια για την ιστορία της, ωστόσο η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετέφερε όλες τις δυσκολίες που πέρασε αυτή η γυναίκα στον αποστολέα του Πακέτου.

Μεγαλωμένη σε κλειστή ορεινή κοινωνία, έμεινε έγκυος από έναν άντρα που συμπτωματικά έκανε την ίδια δουλειά με τον Γιοστ, ωστόσο εκείνος- χωρίς να το γνωρίζει εκείνη - ήταν ήδη παντρεμένος. Της πρότεινε μάλιστα να παντρευτεί τον αδελφό του! Οι γονείς της, οι παπούδες του Γιοστ μη μπορώντας να αντέξουν την ντροπη κανόνισαν την υιοθεσία του Γιοστ και την έδωσαν σε έναν άντρα κωφάλαλο, ο οποίος της έδειξε μεγάλη αγάπη και μαζί έκαναν 4 παιδιά.

Δείτε όσα αποκάλυφθηκαν στο Πακέτο:

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=17&art_id=33402Ανάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr
  

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg