Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Φρέσκο γάλα μέσω ΑΤΜ στη ΘεσσαλονίκηΣε έξι σημεία της πόλης λειτουργούν τα νέα ΑΤΜ φρέσκου γάλακτος από τον συνεταιρισμό «ΘΕΣγαλα».Φρέσκο γάλα, πλήρες και ελαφρύ, υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστική τιμή (1 ευρώ/λίτρο και 50 λεπτά το μισό με τη χρήση προπληρωμένης κάρτας και κατά δέκα λεπτά ακριβότερα χωρίς αυτήν).


Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του γάλακτος που θα έχουν τη δυνατότητα να πίνουν οι Θεσσαλονικείς οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου.


Η λειτουργία των ΑΤΜ φρέσκου γάλακτος εφαρμόστηκε πρώτη φορά στη Λάρισα πριν από έναν χρόνο ενώ όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα», Αθανάσιος Βακάλης, το γάλα συλλέγεται από τις φάρμες, παστεριώνεται και διατίθεται στους αυτόματους πωλητές σε λιγότερο από 24ώρες, διατηρώντας αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά του.


Η εμπορική δραστηριότητα του συνεταιρισμού, στοχεύει αφενός μεν στη βιωσιμότητα των παραγωγικών μονάδων των μελών του, αφετέρου δε στο να αποδείξει ότι υπάρχουν τρόποι οι Έλληνες παραγωγοί να παραγάγουν  και να διαθέσουν στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιοτικής αξίας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.


Ο συνεταιρισμός απαρτίζεται από 150 αγελαδοτρόφους από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία και 55 φάρμες, ενώ ημερησίως παράγονται 120 τόνοι γάλακτος που αντιστοιχούν στο 10% της εγχώριας παραγωγής φρέσκου αγελαδινού γάλακτος.


Τα έξι σημεία ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη


Κέντρο: Αγίου Δημητρίου 93& Πέλοπος 2, Αλεξάνδρου Σβώλου 32
Καλαμαριά:  Χηλής 2 & Μ. Χρυσάνθου
Αμπελόκηποι: Μ. Αλεξάνδρου & Φιλιππουπόλεως 77
Νεάπολη: Α. Παπανδρέου 140
Άνω Τούμπα: Γρ. Λαμπράκη 135 & Ιπποδρομίου

http://www.newsfish.gr/topika-nea/3873/aytomatoi-polites-galaktos-sti-thessaloniki-%28vid%29   

Ανάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg