Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

…Δεν ντρέπεστε; Αφήστε και κανένα κόκαλο για το λαό ρε….


Δημοσιεύτηκε: 28/11/2014 02:10:00 μ.μ. 
By Κωνσταντίνος Τερζής

Όλοι μας εκτελούν με εντολές…

Οι γιατροί ωρύονται υπερασπιζόμενοι εαυτούς όταν κατηγορούνται για την κατάργηση της δωρεάν υγείας, "τα παράπονά σας στον υπουργό", σου λένε. Αυτοί δεν φταίνε για την σύμβαση που έχουν υπογράψει με τους προδότες.

Επίσης στο σχολείο όταν έκανα φασαρία επειδή σκύβουν το κεφάλι και τους υπηρετούν, οι καθηγητές μού έλεγαν δεν φταίμε εμείς για την αθλιότητα που έχει περιπέσει η παιδεία, εντολές παίρνουμε.

Επίσης, στον προϊστάμενο πρωτοδικών όταν είχα πάει να διαμαρτυρηθώ για τον εμπαιγμό (επειδή μου είπαν ότι η βουλή είναι αρμόδια να εκδικάζει τις υποθέσεις των προδοτών, κι από την βουλή μού είπαν ότι οι εισαγγελείς είναι οι αρμόδιοι -άρα κανείς), του έλεγα λοιπόν ότι έχουν χρέος να σταματήσουν τους προδότες που καταπατούν το Σύνταγμα, έχουν ορκιστεί, μου είπε ότι τις παρανομίες τους τις κάνουν νόμους, κι αυτοί έχουν ορκιστεί να τηρούν τους νόμους, άρα δεν φταίνε.

Επίσης, οι στρατιωτικοί έχουν πάρει εντολές να μην καταγράφουν τις παραβιάσεις των τούρκων, αλλά επειδή κι αυτοί έχουν ορκιστεί, όχι να υπερασπίζονται τα πάτρια αλλά να υπακούν στις εντολές των εκάστοτε κυβερνώντων (κι ας είναι και προδότες), συνεχίζουν να τους υπηρετούν, χωρίς να φταίνε!

Αφού κανείς δεν φταίει, αφού το σύστημα από μόνο του υφίσταται, ας μην διαμαρτυρόμαστε κι ας κάτσουμε να τον πιούμε… με εντολή Σαμαρά!

Και το φαΐ... συνεχίζεται...

http://kostasxan.blogspot.gr/2014/11/blog-post_479.htmlΑνάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg