Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Ολετήρες της χώρας οι πρωταγωνιστές της Εθνικής μας Σωτηρίας…

Γράφει η Μιχαλού
 
«Μικρή» παράταση θα πάρουν τα μνημόνια στην χώρα μας είπε ο Μπένι αμέσως μετά το Παρίσι…Πιέστηκαν λέει οι άνθρωποι από τους τροϊκανούς και τι να κάνουν, υπέκυψαν!

Με λίγα λόγια υπέκυψαν αυτοί για να συνεχίζουμε να σφίγγουμε το ζωνάρι μας εμείς ενώ εκείνοι και οι αυλικοί του συστήματος θα συνεχίζουν να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους  και ποιος ξέρει «τι άλλο» (!) και τα μνημόνια θα συνεχίζουν να αποτυγχάνουν το ένα μετά το άλλο.
Το χρέος δεν είναι βιώσιμο και το ξέρουν καλά οι δικοί μας «καλοθελητές» και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν  να μας πείσουν για το αντίθετο.
Οι δανειστές παρέμειναν στη θέση με την οποία … προσήλθαν στο Παρίσι, ότι δηλαδή  το δημοσιονομικό  κενό είναι  2,5 δισ. ευρώ  για το 2015. Οι δικοί μας δεν κατάφεραν να τους πείσουν για το 1 δις.
Δεν είναι άλλωστε τυχαία η τοποθέτηση του Γκίκα Χαρδουβελη σε βουλευτές – την οποία μάλιστα έσπευσε άρον άρον να την μαζέψει το υπουργείο Οικονομικών αμέσως μετά-… Μίλησε για αδιάλλακτη στάση του ΔΝΤ στο Παρίσι!!!
Η χώρα βρίσκεται στην ίδια (και χειρότερη) κατάσταση με το 2009… Το αντάλλαγμα που ζήτησαν είναι να βάλουν ταφόπλακα στους Έλληνες με το  μαχαίρι σε συντάξεις και το ασφαλιστικό των επόμενων δεκαετιών, αλλά και αύξηση κάθε λογής φόρων,  κατάργηση μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ (πχ σε νησιά)  κάτι που ούτως ή άλλως επιμένει από τον Απρίλιο το ΔΝΤ…και ότι βάζει ο νους σας!!!
Κάπως έτσι  πάνε χαμένα  τα πέντε και βάλε χρόνια θυσιών και πάνω από 2.000 αυτοκτονιών. 
Αυτή τη φορά  βαδίζει προς μια νέα εθνική καταστροφή με ανείπωτες διαστάσεις…
Οι σφαλιάρες για τον ελληνικό λαό συνεχίζονται!!!
Πηγή Ποντίκι
Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"

http://kostasxan.blogspot.gr/2014/11/blog-post_342.htmlΑνάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg