Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα...

Οι έρευνες για τις μίζες, έχουν επεκταθεί, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», και στο Ινστιτούτο του ΛΑ.Ο.Σ., μετά την καταγγελία του  πρώην διευθυντή του κόμματος, ότι εκατομμύρια ευρώ που προορίζονταν ως κρατική ενίσχυση για το ίδρυμα, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς.

Την ίδια στιγμή,  αποκαλύφθηκαν  εικονικά τιμολόγια στην εταιρεία που φέρεται να ανήκει στον Καρατζαφέρη.

 
 

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

 
Εκτός από ένα ποσό 1,65 εκατ. ευρώ, με βάση εμβάσματα, που φέρονται να προέρχονται...
από offshore εταιρείες στο όνομα του, ο  Καρατζαφέρης διαθέτει portfolio στην τράπεζα RBC από κοινού με το γιο του, Γιάννη, συνολικού ύψους 6,6 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και Πόθεν Έσχες συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ.
Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα
Η εφημερίδα φιλοξενεί στις σελίδες της και ένα εκτενές προφίλ του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.
Απαριθμεί τις επαγγελματικές διακυμάνσεις στην καριέρα του κ. Καρατζαφέρη που έχει από πολύ νεαρή ηλικία ασχοληθεί διαδοχικά με: πώληση σανού, ως γαλακτοπώλης, ραδιοφωνικός παραγωγός, αυτοσχέδιος μουσικοσυνθέτης, κομφερανσιέ, body builder, διαφημιστής, δημοσιογράφος και παρουσιαστής αλλά και με επιχειρηματικές δραστηριότητες: υπήρξε συνιδιοκτήτης σχολής μανεκέν με τη σύζυγο του Βένη, εκδότης, ιδιοκτήτης καναλιού.
Ως προς την πολιτική του καριέρα, έχει υπάρξει βουλευτής, ιδρυτής και αρχηγός κόμματος, ευρωβουλευτής, ενώ συμμετείχε και σε κυβέρνηση συνασπισμού με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
Σημειώνεται ακόμη η πολύ καλή σχέση που διατηρεί ανέκαθεν με την Εκκλησία.
πηγη "Πρωτο Θεμα"
Από nonews-NEWS 
 
 
ανάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg