Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Με προσωπικό ασφαλείας τα λεωφορεία - Αναλυτικός πίνακας με τα δρομολόγιαΘεσσαλονίκη: Με προσωπικό ασφαλείας τα λεωφορεία - Αναλυτικός πίνακας με τα δρομολόγια

Με προσωπικό ασφαλείας κυκλοφορούν σήμερα τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ συμμετέχουν στην 24ωρη γενική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και την έγκαιρη ενημέρωσή του ο ΟΑΣΘ έχει δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικό πίνακα με τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, τον αριθμό των λεωφορείων ανά γραμμή και τις ώρες κυκλοφορίας. Το πρώτο δρομολόγιο εκτελείται από τις 04.45 τα ξημερώματα και το τελευταίο στις 23.00 το βράδυ περίπου.

Όπως έγινε γνωστό, η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» λειτουργεί κανονικά από τις 22.10 το βράδυ έως και τις 06.25 το πρωί, όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α.

Πηγή: seleo.gr
  http://www.zougla.gr/greece/article/analitikos-pinakas-me-ta-dromologia-leoforion-sti-8esalonikiΑνάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg