Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Στον εισαγγελέα στέλνουν τον Καρατζαφέρη οι ορκωτοί λογιστές

Το δισέλιδο πόρισμα που έχει παραδοθεί στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής θα συζητηθεί σήμερα από τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις
Στον εισαγγελέα και το Ελεγκτικό Συνέδριο παραπέμπει τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που ερεύνησαν εξονυχιστικά τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του προέδρου του ΛΑΟΣ.
Το δισέλιδο πόρισμα που έχει παραδοθεί στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής μαζί με τον συνοδευτικό ογκώδη φάκελο που περιέχει στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα θα συζητηθεί σήμερα από τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις αν και σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται δεδομένη η παραπομπή του κ. Καρατζαφέρη στην δικαιοσύνη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την περίοδο 2002 - 2007 όταν ο κ. Καρατζαφέρης είχε πλέον αποχωρήσει από την ΝΔ και ήταν αρχηγός του ΛΑΟΣ εντοπίστηκε η offshore Catalina με χαρτοφυλάκιο περίπου 6,4 εκατ. ευρώ και ακίνητα συνολικής αξίας 20 εκατ. ευρώ. Τα ακίνητα βρίσκονται σε Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Λαγονήσι ενώ υπάρχει και ένα διαμέρισμα στις Βρυξέλλες.
Στην εταιρία εκτός από τον ίδιο εμφανίζεται και ο υιός του με ποσοστό συνιδιοκτησίας 50-50.
Μέσω της Catalina οι ελεγκτές οδηγήθηκαν στον εντοπισμό και της δεύτερης offshore εταιρίας «Homeric» χωρίς ωστόσο - για την ώρα - να έχουν εντοπιστεί τραπεζικοί λογαριασμοί και καταθέσεις.
Η πρώτη εξωχώρια είχε δηλωθεί στα «πόθεν έσχες» του οικονομικού έτους 1992 και 1993 χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά ότι είναι offshore. Η δεύτερη δεν είχε δηλωθεί ποτέ.
Επιπροσθέτως, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η Catalina παρουσιάζει σήμερα μηδενικό χαρτοφυλάκιο ενώ και μετοχικά έχει αλλάξει χέρια περνώντας στην ιδιοκτησία στενού συγγενικού προσώπου του κ. Καρατζαφέρη.

Σχόλιο του blog:


Ο Άνθρωπος  που δημιούργησε το ΛΑ.ΟΣ επάνω
Στις Θρησκευτικές  ευαισθησίες των Ελλήνων ψηφοφόρων!!!!!
Ορθόδοξος και Χριστιανός!!!!!
Μας αξίζει καλύτερη τύχη αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Ξυπνήστε και στείλτε τους τυχοδιώκτες της πολιτικής
Σπίτι τους….

ανάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg

1 σχόλια:

Dimiourgia Epikinonia είπε...

Ο Άνθρωπος που δημιούργησε το ΛΑ.ΟΣ επάνω

Στις Θρησκευτικές ευαισθησίες των Ελλήνων ψηφοφόρων!!!!!

Ορθόδοξος και Χριστιανός!!!!!

Μας αξίζει καλύτερη τύχη αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Ξυπνήστε και στείλτε τους τυχοδιώκτες της πολιτικής

Σπίτι τους….