Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

OTE My WiFi: Δωρεάν Internet εκτός σπιτιού από τον OTE


 
Δελτίο Τύπου: Ο ΟΤΕ σε συνεργασία με το παγκόσμιο WiFi δίκτυο της Fon, φέρνει στην Ελλάδα και στους συνδρομητές των προγραμμάτων OTE Double Play, τη δυνατότητα να συνδέονται δωρεάν στο Internet και έξω από το σπίτι τους, χρησιμοποιώντας απλά τη σύνδεσή τους.

Με το ΟΤΕ My WiFi δημιουργείται ένα δίκτυο φτιαγμένο από τους ίδιους τους χρήστες, οι οποίοι παρέχουν ένα μικρό μέρος της σύνδεσής τους στο παγκόσμιο δίκτυο των WiFi FonSpots, με αντάλλαγμα την πρόσβαση σε αυτό εντελώς δωρεάν, σε περισσότερα από 12.000.000 σημεία σε όλον τον κόσμο!

Πώς λειτουργεί;
Ο εξοπλισμός που συνοδεύει το OTE Double Play, εκπέμπει 2 διαφορετικά σήματα WiFi.


  • Ένα ιδιωτικό, για χρήση από τον κάτοχο της τηλεφωνικής γραμμής και μόνο
  • Ένα δημόσιο, προσβάσιμο από άλλους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play

Σου επιτρέπει έτσι, να μοιραστείς με απόλυτη ασφάλεια ένα μικρό μέρος του WiFi σου με άλλους συνδρομητές ΟΤΕ και ταυτόχρονα σου επιτρέπει να κάνει ακριβώς το ίδιο κι εσύ. Όλοι μαζί, δημιουργείτε ένα δίκτυο στο οποίο όποιος συνεισφέρει, συνδέεται δωρεάν στο Internet όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η ΟΤΕ Double Play σύνδεσή σου στο Internet και ο εξοπλισμός που τη συνοδεύει.

Πώς συνδέομαι στο Internet μέσω OTE My WiFi;

Η σύνδεση για τους πελάτες OTE Double Play, είναι απλή:

  • Αναζητείς στη συσκευή σου (smartphone, tablet, laptop κλπ) ένα ασύρματο δίκτυο WiFi με το όνομα (SSID) "OTE WIFI FON" και επιλέγεις "Σύνδεση"
  • Ανοίγεις τον browser που χρησιμοποιείς για το Internet και στη σελίδα που εμφανίζεται, πληκτρολογείς το username & password της OTE σύνδεσής σου
  • …και συνδέθηκες!

Θέλεις να συνδέεσαι άμεσα κάθε φορά που βρίσκεσαι δίπλα σε ένα WiFi FonSpot του OTE My WiFi;
Κατέβασε εντελώς δωρεάν στο smartphone σου την εφαρμογή OTE Fon για συσκευές με λειτουργικό Android και iOS.

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg