Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ: Απελπισμένη μητέρα πήδηξε από το μπαλκόνι επειδή νόμιζε ότι δεν την πήραν σε μια δουλειά [photos]

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Μια ακόμη αυτοκτονία λόγω φτώχειας έγινε γνωστή, σοκάροντας... την παγκόσμια κοινότητα… Αυτή τη φορά, το περιστατικό συνέβη στην πόλη Zhengzhou της κινεζικής επαρχίας Henan, όπου μια 27χρονη μητέρα ενός αγοριού, μόλις τεσσάρων ετών βούτηξε στο κενό… επειδή νόμιζε ότι δεν πήρε την δουλειά που είχε τόσο πολύ ανάγκη για να μεγαλώσει το παιδί της!
Η Χου Τάι ταξίδεψε περισσότερα από 160 χιλιόμετρα
για να πάει σε μία συνέντευξη για δουλειά σε ένα μεγάλο εργοστάσιο. Καθόταν στην αίθουσα αναμονής χωρίς να μιλάει με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους της, δείχνοντας αγχωμένη για την έκβαση της συνέντευξης. Μπήκε μέσα, μίλησε με τους υπευθύνους και βγήκε απογοητευμένη γιατί νόμιζε ότι δεν πρόκειται να την πάρουν, ενώ είχε τόσο πολύ ανάγκη τη συγκεκριμένη δουλειά.
Έτσι πάνω στην απελπισία της, και αφού βγήκε από το γραφείο που έγινε η συνέντευξη, άνοιξε το παράθυρό και πήδηξε από τον 17ο όροφο, από ύψος περίπου 60 μέτρων… στο κενό, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.
Τραγική ειρωνεία είναι πως οι υπεύθυνοι του εργοστασίου δήλωσαν μετά το τραγικό περιστατικό πως η 27χρονη τα είχε πάει πολύ καλά και θα την προσλάμβαναν.
Ο Μιγκμέι Τσου ο οποίος περίμενε μαζί της στην αίθουσα αναμονής ανέφερε σε τοπικό κανάλι: «Έδειχνε πολύ αγχωμένη και είπε ότι χρειαζόταν πραγματικά αυτή τη δουλειά. Όλα της τα υπάρχοντα ήταν μερικές τσάντες». πηγη
Ανάρτηση από:dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg