Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

ΟΤΕ: 10 νέα ταλέντα – μελλοντικούς ηγέτες ψάχνει ο ΟΤΕ

Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014


Δέκα νέοι που θα έχουν όλα τα προσόντα για να γίνουν οι αυριανοί "ηγέτες", θα προσληφθούν από τον ΟΤΕ, υπογράφοντας σύμβαση αορίστου χρόνου.
Δέκα νέοι έως 28 ετών, που θα έχουν όλα τα προσόντα για να γίνουν οι αυριανοί «ηγέτες», θα προσληφθούν από τον ΟΤΕ με σύμβαση αορίστου χρόνου, μετά από ένα πρόγραμμα αυστηρής επιλογής και αξιολόγησης.

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, υλοποιώντας το πρώτο ΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program, θα αναζητήσουν ταλαντούχους νέους και νέες έως 28 ετών, κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου, με προσωπικό όραμα και πάθος, προσήλωση στην προσωπική τους ανάπτυξη και όρεξη να εργαστούν στον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό Όμιλο στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σήμερα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Μιχάλης Τσαμάζ.

«Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον, να αναπτύξουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και να γίνουν οι αυριανοί ηγέτες και επιτυχημένοι επαγγελματίες» τόνισε ο κ. Τσαμάζ, σημειώνοντας «η επένδυση στους νέους ανθρώπους είναι επένδυση στο μέλλον».

Παράλληλα, από τον Φεβρουάριο του 2015 θα τρέξει και ένα αντίστοιχο πρόγραμμα για την αξιοποίηση και ανάδειξη στελεχών που εργάζονται ήδη στον Όμιλο. Το πρόγραμμα αφορά 30 εργαζόμενους, όχι προϊστάμενους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να γίνουν τα στελέχη του αύριο.

Η εταιρεία έθεσε σήμερα σε εφαρμογή το πρόγραμμα αναζήτησης των 10 νέων που μπορούν να αποτελέσουν τις προσωπικότητες της επόμενης δεκαετίας. Γι' αυτό έχει ήδη ανοίξει την ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν το βιογραφικό τους έως και τις 30 Δεκεμβρίου, www.ote-cosmote-graduatetraineeprogram.gr. Η διαδικασία της επιλογής θα ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2015.

Πηγή:
thetoc.gr
 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg