Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Εχει ξεφύγει εντελώς ο Πάγκαλος

Δεν αξίζει να πάρει κανείς σοβαρά τον Πάγκαλο. Στα αζήτητα της πολιτικής ζωής, περνά ζωή χαρισάμενη αφού το σύστημα τον έχει ανταμείψει πλουσιοπάροχα  γιατί εκτέλεσε με επιτυχία όλες τις βρόμικες δουλειές που του είχε αναθέσει, και τώρα περνάει τις ώρες του λέγοντας τις παπαριές του στον ρ/σ του Ψυχάρη.

Πρεζόνι τις δημοσιότητας και αφού η επαναλαμβανόμενη μπουρδολογία του δε συγκινεί τα τηλεοπτικά κανάλια κατέληξε στον ρ/σ «Βήμα fm» για να παίρνει την δόση του.

Θα πει κάποιος τώρα γιατί ασχολούμαστε μ’ αυτό το πολιτικό ρεμάλι. Ο μοναδικός λόγος είναι ότι τέτοιο αλήτικο λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί...

ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης καθώς και τόση γελοία κινδυνολογία δεν έχουμε ξανασυναντήσει.
Πάρτε μια γεύση: Αφού χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «γελοίο», «νούμερο» και «παλαβωμένο παιδί 45 ετών» συνέχισε:
«Μπορεί τα "media events" να συμβούν την επομένη των εκλογών, όπως λεηλασίες καταστημάτων, κλείσιμο τραπεζών και διαδηλώσεις έξω από τις τράπεζες, αλλά η οικονομία θα έχει καταστραφεί τότε και θα έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για ένα πιστωτικό γεγονός. Για την αδυναμία δηλαδή του κράτους να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις ..  Αλβανία θα γίνουμε και χειρότεροι από την Αλβανία!»
Αλήθεια, δεν υπάρχει κάποιος να τον μαζέψει; Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει εντελώς.
  
 Ξαναχτύπησε ο ανεκδιήγητος Θ. Πάγκαλος, τούτη την φορά για να μας πει πόσο .. υποφέρει με την πενιχρή σύνταξη των 1.800 ευρώ που παίρνει. Δεν ξέρουμε πόσο αληθεύει αυτό --σε βδομαδιάτικη εφημερίδα έχουμε διαβάσει ότι τσεπώνει 2.500 ευρώ τον μήνα- αλλά ο τύπος που τώρα βρίσκεται στα αζήτητα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, και σαν πρεζόνι της δημοσιότητας που είναι, πάλι μας λέει την μισή αλήθεια, ακόμα και να δεχθούμε τους ισχυρισμούς του για το ύψος της σύνταξη του.

Οι απολαβές που έχει είναι πολύ περισσότερες, κάτι που ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε. Το πολιτικό σύστημα τον «ανταμείβει» για την «προσφορά» του στην εκτέλεση κάθε βρόμικης δουλειάς , που είχε αναλάβει και που την εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία. Από την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους, μέχρι τον ρόλο του καθεστωτικού τραμπούκου σε κάθε εργατική κινητοποίηση.

Δεν νομίζουμε απαραίτητο να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω απ' αυτά που ακούμε στο παρακάτω βίντεο που αναφέρεται στην ... ζωή χαρισάμενη ... του Θ. Πάγκαλου δαπάνες του ληστρικά φορολογούμενου λαού.

Υποφέρει ο Πάγκαλος με 1.800 ευρώ σύνταξη 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg