Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Πολιτική: Χιονοστιβάδα εξελίξεων από τις καταγγελίες Χαϊκάλη....και στο βάθος..Λαζόπουλος!!!!

Χιονοστιβάδα εξελίξεων από τις καταγγελίες Χαϊκάλη - Μήνυση από τον Αντώνη Σαμαρά για τα όσα είπε ο βουλευτής στο Mega

 - Μήνυση από τον Αντώνη Σαμαρά για τα όσα είπε ο βουλευτής στο Mega

 

Σχόλιο του blog:

Βόρβορος και ξεπεσμός, φίλες αι φίλοι  ξυπνήστε και αντισταθείτε.
Προχθές με τον ΓΑΠ στην Κοζάνη, πριν ένα μήνα
με την  Βουλευτίνα  των ΑΝ.ΕΛΛ. τώρα με βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ.
Τα CD και τα DVD  τα έχουν όλοι και τα διασκεδάζουν από χέρι σε χέρι όπως δείχνουν τα ΜΜΕ τι περισσότερο θέλουμε ακόμα; ώστε ένα βήμα πριν  την κάλπη να τους μαυρίσουμε
και να αναδείξουμε νέους ανθρώπους με όραμα
για ένα νέο ξεκίνημα της  Ελλάδος μας.
Λένε οι πολιτικοί ότι έγινε ανανέωση 180 βουλευτών…..Πολύ σόκιν δικαιολογία !!!!!


Ωραία… λοιπόν οι 120 των παλαιών, και των τζακιών, μετέδωσαν και στους νέους την παλιά
κομματική λογική… που ο λαός τους στέλνει να τον εκπροσωπούν επάξια και μόλις εκλεγούν μόνο αυτό δεν κάνουν…
Όλοι προσπαθούν  με δικαιολογίες  να σώσουν το κράτος!!!!!
Και με την ψήφο  τους ( λέγε με Ευρώπη....) έρχονται σε ρήξη με την λαϊκή ετυμηγορία….
Θαυμάστε τους!!!!!
Και συγχαρητήρια σε όσους από εσάς θα τους ξανά
Ψηφήσετε!!!!
Πραγματικά..χάθηκε η ..μπάλα…

οι 300 της βουλής έχουν την ευθύνη για το μπάχαλο
και το κουρέλιασμα της Δημοκρατίας!!!
Αίσχος και σας την χαρίζουμε..τυχοδιώκτες  της άθλιας  πολιτικής.
 
Έχουν μάθει όλοι την... τέχνη του CD και 
του usb  εικόνα που… γαυγίζει!!!


Παύλος ο καλός ο μαθητής…….. 


Ο πρωθυπουργός ζητά άμεσα την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για όσα υποστήριξε ο κ. Χαϊκάλης
- Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως δεν κατηγορεί καθόλου τον Αντώνη Σαμαρά
- Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ δηλώνει πως δέχεται καλοπροαίρετα τη μήνυση από τον Πρωθυπουργό
- Ο Χαϊκάλης μιλώντας στο Mega δήλωσε πως το μοντάζ του βίντεο το έκανε η ομάδα του Λάκη Λαζόπουλου

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει αποστείλει σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς το επίμαχο DVD και το οποίο αφορά τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη.

Ως παράνομο προϊόν, απέστειλε στον εισαγγελέα, Π. Παναγιωτόπουλο, ο πρωθυπουργός, Αντ. Σαμαράς, το μαγνητοσκοπημένο υλικό, που του διαβιβάστηκε από τη Βουλή και αφορά την καταγγελία βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί απόπειρας χρηματισμού.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή μετά τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς απαντάει με μήνυση στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων για όσα καταγγέλλει, αλλά και όσα δήλωσε απόψε στο MEGA.

"Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών", αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς και την απάντηση του κ. Αποστολόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε μανιώδη showman τον Πάνο Καμμένο και έκανε λόγο για αστυνομικό σενάριο, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για την απόπειρα δωροδοκίας και τους λόγους που έδωσε το οπτικοακουστικό υλικό στον Λάκη Λαζόπουλο.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Αποστολόπουλο, υποστήριξε ότι: "Είχαμε διατηρήσει κάποιες φιλικές σχέσεις για θέματα οικονομίας, είχαμε κάποιες συναντήσεις αραιά και πού και κάποια στιγμή με πλησίασε για το γεγονός... Είχαμε μιλήσει, ήξερε για το στεγαστικό δάνειο, του το είχα πει ο ίδιος και είχε πάει σύμβουλος για το δάνειο για να υπάρξει ελάφρυνση στις δόσεις".

Και συνέχισε, περιγράφοντας τον κύκλο των συναντήσεών τους: "Στην πρώτη συνάντηση είχε γίνει στον αέρα μια συζήτηση, που τη θεώρησα αστεία. Ο διάλογος αυτός έγινε τον Οκτώβρη. Μου είπε ότι οι ταρίφες που παίζουν είναι 2-3 εκατ. ευρώ, και του απάντησα ότι εγώ είμαι φίρμα και θα πάρω 4 εκατ. Το θεώρησα όμως αστείο.

Μετά από καιρό, του είπα ότι πήραμε οι ΑΝΕΛ την απόφαση να μην ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την 1η Δεκεμβρίου με πήρε και μου είπε ότι έχει να μου πει ένα πολύ χαρούμενο γεγονός. Βρεθήκαμε στο Σύνταγμα και μου είπε "σου έχω το πακέτο για να ψηφίσεις Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν σου ζητάω απάντηση. Αύριο θα έχουμε ραντεβού". Αυτά έγιναν στο πόδι... Στις 2 Δεκεμβρίου συναντήθηκα με τον Πάνο Καμμένο και μου είπε να πάω να δω τι θα γίνει".

Αμέσως μετά ο κ. Χαϊκάλης τόνισε: "Μου ανέφερε ένα πολύ υψηλό πολιτικό πρόσωπο, καθώς και το όνομα τραπεζίτη που ενεργεί για λογαριασμό του πρωθυπουργού. Εμείς δεν καταγγέλουμε κανέναν. Κάνουμε καταγραφή των γεγονότων".

Αναφερόμενος στην παράδοση του βίντεο στον Λάκη Λαζόπουλο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξήγησε: "Το δείγμα εικόνας και ήχου το έχει κάνει η τεχνική ομάδα του κ. Λαζόπουλου. Το αυτούσιο υλικό είναι στην εισαγγελία. Άλλος κράταγε τον ήχο και άλλος την εικόνα. Το ρολόι που είχα εγώ έγραφε μόνο ήχο και άλλοι έγραφαν εικόνα. Του είχα πει "σου δίνω το υλικό και θα σου πω πότε θα το χρησιμοποιήσουμε".“Δέχομαι καλοπροαίρετα τη μήνυση”

Ο Παύλος Χαϊκάλης ενημερώθηκε για τη μήνυση σε βάρος του από τον Αντώνη Σαμαρά, τη στιγμή που μιλούσε ζωνταντά στον ΑΝΤ1. Σχολιάζοντας αυτήν την εξέλιξη, είπε: “Εγώ δεν κατηγορώ τον Σαμαρά. Παρότι ο φερόμενος ως μεσάζων εμπλέκει το όνομα του Σαμαρά, εγώ δεν τον κατηγορώ. Εμένα δεν με έχει πάρει ποτέ ο Σαμαράς. Καλοπροαίρετα τη δέχομαι τη μήνυση του πρωθυπουργού”.

Και συνέχισε τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία προς την κυβέρνηση, ενώ παραδέχτηκε ότι αυτό είναι βλάβη για τον Αντώνη Σαμαρά και τη χώρα, αλλά εκείνος έπρεπε να καταγγείλει το γεγονός.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι από τις καταγγελίες του Χαϊκάλη για προσπάθεια χρηματισμού

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι από τις καταγγελίες του Χαϊκάλη για προσπάθεια χρηματισμού 

Τριγμούς στην πολιτική ζωή του τόπου προκαλούν οι καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, φέρεται να προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, προκειμένου να ψηφίσει θετικά για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τριγμούς στην πολιτική ζωή του τόπου προκαλούν οι καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, φέρεται να προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, προκειμένου να ψηφίσει θετικά για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορούν οι επίμαχοι διάλογοι, ανάμεσα στον Παύλο Χαϊκάλη και τον κ. Αποστολόπουλο, αλλά και οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο ωστόσο είναι προϊόν παράνομης λήψης.

Οι διάλογοι αυτοί έγιναν σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και το βίντεο έχει διάρκεια περίπου 8.30 λεπτών.

Ο φερόμενος ως μεσάζων φαίνεται να αναφέρεται στο ποσό των 600-700 χιλιάδων ευρώ λέγοντας:

- "Λοιπόν, όποτε μου πεις μπαίνω στο αμαξάκι μου και σου φέρνω μία τσαντούλα με έξι -επτά κατοστάρικα. Στη φέρνω τώρα δηλαδή αν μου πεις το μεσημέρι, το μεσημέρι δεν έχω πρόβλημα.  Όποτε μου πεις εσύ".

Αμέσως μετά ακούγεται ο άντρας που είναι μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη να αναφέρεται στο δάνειο και να του λέει χαρακτηριστικά:

"Πηγαίνεις, ψηφίζεις, και από εκεί και πέρα, το δάνειο σου. Γενικώς θα είναι όχι τώρα. Τώρα κάνει τζιζ. Τον Φλεβάρη, τον Γενάρη, όταν περάσει η φασαρία. Δέκα χρόνια χαριστική περίοδος. Δεκαπέντε, είκοσι όπου θέλουμε το πάμε δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό, ειδαλλώς δεν παίρνεις φράγκο και με μηδέν επιτόκιο κάποτε".

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Χαϊκάλης φαίνεται να τον ρωτάει: "Και πως θα είμαι κατοχυρωμένος εγώ ρε μάγκα;" και εκείνος φέρεται να του απαντάει: Άμα σε δέκα χρόνια θα ισχύει η περίοδος, και το συμβόλαιο με την διαφημιστική μην μου βάζεις τέτοια ζητήματα. Στεγνά και ξάστερα στο λέω, γιατί μπορεί να γίνουμε κόλαση. Εμείς πληρώνουμε διαφημιστική. Δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν θα μας λείπουν από το μέτρημα".

Στη συνέχεια της συνομιλίας ο φερόμενος ως μεσάζων φέρεται να λέει:

- Εγώ μπορώ με έξι με εφτά κατοστάρικα να στα φέρω τώρα, να στα φέρω τώρα. Το πρόβλημά μου είναι ότι, θα σου έλεγα να τα πάρεις τώρα. Ποιό είναι το πρόβλημά μου. Επειδή τα τσεκάρω ένα ένα μην είναι χτυπημένα, στο λέω και σε κοιτώ στα μάτια. Τα τσεκάρουμε ένα-ένα μην είναι χτυπημένα. Γιατί αν πας να τα δώσεις πουθενά και είναι χτυπημένα θα αρχίσει φασαρία. Πλαστά από τίποτα εγκληματικές ενέργειες που δίνει η αστυνομία τα νούμερα, τέτοια πράγματα. Ρε παιδί μου από την απαγωγή του Παναγόπουλου έχουνε βρεθει τα νούμερα. Άμα σου δώσω τέτοια και σε πιάσουνε θα γίνει της πουτάνας. Θα σου πουν που τα βρήκες Χαϊκάλη".

Εν συνεχεία ο φερόμενος ως μεσάζων φαίνεται να προτείνει στον κ. Χαϊκάλη από τον Φεβρουάριο να τα κάνουν χρυσό.

Τι απαντά ο άνθρωπος που κατηγορεί ο Παύλος Χαϊκάλης - Αποκαλεί τον Πάνο Καμμένο μανιώδη showman και μιλά για αστυνομικό σενάριο

Τι απαντά ο άνθρωπος που κατηγορεί ο Παύλος Χαϊκάλης - Αποκαλεί τον Πάνο Καμμένο μανιώδη showman και μιλά για αστυνομικό σενάριο 

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο ως μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό
- Για τις καταγγελίες του Χαϊκάλη κάνει λόγο: αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έμπειρο κωμικό
- Ο ίδιος δηλώνει πως είναι στη διάθεση πλέον της δικαιοσύνης μετά τις καταγγελίες των ΑΝ.ΕΛ
- Ο Γιώργος Αποστολόπουλος είχε υπάρξει στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου

Οι καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων για απόπειρα δωροδοκιάς του βουλευτής τους, Παύλο Χαϊκάλη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον πολιτικό κόσμο, λίγες ημέρες πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Για άλλη μία φορά, στη ζωή της χώρας έγινε μέγα θέμα ένα DVD που σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες φέρεται ο κ. Αποστολόπουλος να προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη, προκειμένου να ψηφίσει θετικά στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη, ο κ. Αποστολόπουλος ο οποίος έχει περάσει σχεδόν από όλα τα κόμματα, φέρεται να προσέφερε συνολικά στον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ήρθε και η απάντηση του Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος είναι καταπέλτης τόσο κατά του Πάνου Καμμένου όσο και του Παύλου Χαϊκάλη.

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σκηνοθέτη της όλης υπόθεσης και "μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό, ενώ για τις καταγγελίες κάνει λόγο για "θεατρικο΄αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό", εννοώντας τον κ. Χαϊκάλη.

Η γραπτή δήλωση του Γιώργου Αποστολόπουλου:


Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό.

Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος.

Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες.
Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Γιώργος Αποστολόπουλος: Άνθρωπος και του Γιώργου Παπανδρέου! Ποιός είναι

Γιώργος Αποστολόπουλος: Άνθρωπος και του Γιώργου Παπανδρέου! Ποιός είναι 

Γιώργος Αποστολόπουλος! Tο πρόσωπο που με βάση τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη αποπειράθηκε να τον χρηματίσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ουδείς γνωρίζει ακριβώς τι δουλειά κάνει, κάποιοι μάλιστα τον χαρακτήριζαν απλά… «σύμβουλο», ενώ κάποιοι άλλοι λόγω της εμπιστευτικότητας και της μυστικότητας των κινήσεων του τον χαρακτήριζαν μέχρι και…«κυπατζή»!

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος ανήκε πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ και τα τελευταία χρόνια βρέθηκε κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου ενώ είχε γραφείο στη Χαρ. Τρικούπη και μετέπειτα στην Ιπποκράτους.


Δεν είναι ξεκάθαρο αν η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ ήταν έμμισθη, ωστόσο καθημερινά βρισκόταν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και τροφοδοτούσε με κείμενα, σημειώματα και εισηγήσεις επί ζητημάτων οικονομικής πολιτικής και με αφορμή την παγκόσμια κρίση το γραφείο του κ. Παπανδρέου, ο οποίος επίσης δεν είναι ξεκάθαρο αν τον γνώριζε από κοντά.

Μόλις ο Γιώργος Παπανδρέου κέρδισε τις εκλογές του 2009 ο Γ.Α. πίεζε το Μαξίμου να αναλάβει κάποιο πόστο σε μεγάλη τράπεζα, ωστόσο το αίτημα του δεν ικανοποιήθηκε με παρέμβαση του Νίκου Αθανασάκη λένε οι πληροφορίες, έγινε αντιμνημονικός καθώς διαφώνησε με τις επιλογές Παπανδρέου και για μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες κοντά τον Αντώνη Σαμαρά και συγκεκριμένα κοντά στον συνεργάτη του, Γιώργο Μουρούτη.

Όσο βρέθηκε στη ΝΔ συνεργάστηκε με το Πάνο Καμμένο στη υπόθεση κατά της οικογένειας Παπανδρέου με τα CDS και στη συνέχεια ακολούθησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο νέο του κόμμα για κάποιο χρονικό διάστημα ωστόσο στην πορεία σταμάτησε η συνεργασία τους.

Οι πληροφορίες λένε ότι έχει δουλέψει στη ΙΝΤΡΑΚΟΜ και γνωρίζει πολλά για την σχέση της εταιρείας με το πολιτικό σύστημα, αλλά και σε ξένες και ελληνικές τράπεζες με τελευταίο σταθμό την τράπεζα Πειραιώς, ενώ παράλληλα έγραφε σε ιστοσελίδα που στηρίζει με κριτική διάθεση την κυβέρνηση, με τον ψευδώνυμο "Δευκαλίων".
Ανδρέας Μαραθιάς


http://www.newsit.gr/ellada/poios-einai-o-ga-pou-proseggise-xaikalh-1912 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg