Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Άφησε το βασίλειό του και μετακόμισε στη Γερμανία λόγω... έρωτα! Τώρα κυβερνά μέσω... Skype!Συγκρατείστε το όνομά του: Togbe Ngoryifia Céphas Kosi Bansah ή απλά Céphas Bansah. Ο εν λόγω άντρας, είναι βασιλιάς και διοικεί το βασίλειό του, το Hohoe στην νοτιοανατολική Γκάνα της Αφρικής, μέσω Skype!


Ο λόγος; Ο Bansah αποχωρίστηκε το θρόνο του και τους υπηκόους του και μετακόμισε στην «κοινή θνητή» Γερμανία εξαιτίας του θεού έρωτα!

Ο 66χρονος άντρας αρχικά είχε μετακινηθεί στη Γερμανία στο πλαίσιο ανταλλαγής μαθητών, αλλά αντί να επιστρέψει πίσω στο βασίλειό του, εκείνος έμεινε καθώς ερωτεύτηκε την τωρινή γυναίκα του Gabrielle!

Ο Céphas Bansah απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, καθώς έπεσε θύμα κλοπής. Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία του στο Ludwigshafen της Γερμανίας και αφαίρεσαν μια σειρά βασιλικά εμβλήματα, τις κορώνες και τις χρυσές αλυσίδες που είχε κληρονομήσει από τους παππούδες του.

«Οι κλέφτες ανέβηκαν από το μπαλκόνι στον πρώτο όροφο, βρήκαν την πόρτα ανοιχτή, έσπασαν τα γραφεία και λεηλάτησαν τα πάντα», είπε στους The Times.

Ο Basah στέφθηκε βασιλιάς το 1987 μετά τον θάνατο του παππού του. Στη Γερμανία είναι ιδιοκτήτης ενός γκαράζ και εξακολουθεί και είναι ηγέτης για τους 200. 000 κατοίκους της Hohoe με τους οποίους επικοινωνεί μέσω skype ή τηλεφωνικά.Δείτε ένα παλαιότερο αφιέρωμα στον βασιλιά

http://thessbomb.blogspot.gr/2014/12/skype.html#more


 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg