Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Γέλια πικρά και θλίψη: Πολιτικό ναυάγιο η κωμωδία με πρωταγωνιστές ηθοποιούς και πολιτικούς!!!! To ντοκουμέντο της απόπειρας χρηματισμού


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014, 18:39

Πολιτικό σεισμό προκαλούν οι βαριές καταγγελίες του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή του κόμματός του, Παύλου Χαϊκάλη, ώστε να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Πολιτική θύελλα από τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη
Η πολιτική θύελλα ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με την Δικαιοσύνη να καλεί ως ύποπτο τον Γιώργο Αποστολόπουλο, πρώην στέλεχος της Deutsche Bank φερόμενο ως δράστη της απόπειρας δωροδοκίας βουλευτή και τον πρωθυπουργό να κατεθέτει μήνυση κατά του Παύλου Χαϊκάλη.

Το απόγευμα της Παρασκευής αναρτήθηκε (18.39 το απόγευμα) στο blog της «Ζούγκλας» η επίμαχη συνομιλία 32 λεπτών μεταξύ των κ.κ. Χαϊκάλη και Αποστολόπουλο. Aφού ακούσαμε με προσοχή τη συζήτηση και τα όσα διημείφθησαν μεταξύ των δύο ανδρών θεωρήσαμε ότι οφείλουμε να θέσουμε στην κρίση των πολιτών τον διάλογο:
Γ.Α: Γιώργος Αποστολόπουλος/Π.Χ: Παύλος Χαϊκάλης
Ακολουθεί η απομαγνητοφωνημένη συνομιλία:
Τι απαντά ο Γιώργος Αποστολόπουλος

Σε δήλωσή του ο κ. Αποστολόπουλος τονίζει ότι είναι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

http://www.zougla.gr/politiki/article/i-sinomilia-tou-xrimatismouΣχόλιο του blog:


Γέλια πικρά και θλίψη:Πολιτικό ναυάγιο η κωμωδία με πρωταγωνιστές
ηθοποιούς και πολιτικούς!!!! 


Αγαπητοί μου φίλοι μπείτε στην zougla.gr υπάρχει
το video με εικόνα!!!
Ποιος το έδωσε εφόσον  λένε είναι παράνομη καταγραφή
Και υποκλοπή;

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg