Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Καβάλα : ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΓΕΝΑΡΗ 2015


news 
 22 Ιανουαρίου, 2015, 7:46 πμ
Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ο Αντιπεριφερειάρχης θα υπογράψει απόφαση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές του 2015 που δεν ρυθμίζονται από την υφιστάμενη νομοθεσία. Η απόφαση του αυτή θα είναι σύμφωνη με τις προτάσεις των εμπορικών συλλόγων αλλά και των συλλόγων επαγγελματιών του νομού όπως εκφράστηκαν σε χθεσινή σύσκεψη. Θα υπάρχει η δυνατότητα τα καταστήματα να λειτουργούν εκτάκτως Κυριακή αν συντρέχει τουριστικής φύσεως λόγος. Νέο κανονισμό για τη λειτουργία ετοιμάζει ο Δήμος Καβάλας. Προτάσεις για το περιεχόμενο του θα κάνουν μέσω του Εμπορικού Συλλόγου επαγγελματίες των οποίων οι επιχειρήσεις βρίσκονται στους πεζόδρομους. Φορείς της Δράμας έκαναν χθες διαπραγμάτευση με εκπροσώπους του αγωγού ΤΑΡ σχετικά με τις αποζημιώσεις ιδιοκτητών αγροτικών εκτάσεων από τις οποίες θα περάσει ο αγωγός. Στη γραμμή του Πρίνου εκτελεί σήμερα δρομολόγια το πλοίο «Φιλιάγκος».
Συνεχίστηκε χθες η προεκλογική δραστηριότητα στη πόλη. Ο Γιάννης Πασχαλίδης έδωσε συνέντευξη τύπου, στη διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε λάθος τον ΕΝΦΙΑ. Κεντρική ομιλία είχε χθες το απόγευμα ο Βαγγέλης Παππάς. Κεντρική εκδήλωση χθες και για το ΚΚΕ. Σήμερα η κεντρική ομιλία του Ντίνου Κλειτσιώτη. Εκδήλωση στο στέκι της Νέας Πόλης από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Περιοδεία στην αγορά έκανε χθες ο Γιώργος Καλαντζής.
Ποσό 1 εκ ευρώ πληρώνει σήμερα ο ΕΛΓΑ σε αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού Καβάλας. Πρόκειται για αποζημιώσεις του 2014 και του 2012. Νέος σύλλογος ασφαλιστών δημιουργήθηκε στο Νομό Καβάλας, πρώτος πρόεδρος ο Ιωάννης Χάϊδος. Αύξηση 12,3% σε σχέση με το 2013 παρουσίασε η επισκεψιμότητα του φρουρίου, ανακοίνωσε η Δημωφέλεια. Συνάντηση με εκπροσώπους ΑΜΕΑ είχε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Συνεδρίασε χθες το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου.
Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής των μελών του συλλόγου Γυναικών Ζωγράφων. Χθες στο χώρο της έκθεσης ο σύλλογος έκοψε την πίτα του για το 2015. Αύριο βράδυ κόβει βασιλόπιτα ο σύλλογος Μυτιληναίων Καβάλας. Συνάντηση με τη Δήμαρχο έχει σήμερα η διοίκηση του Φυσιολατρικού Ομίλου.

Μετά το ρεπό της Τρίτης οι παίκτες του ΑΟΚ επανήλθαν χθες στις προπονήσεις. Δεν υπάρχουν μεταγραφικά νέα. Το απόγευμα κόβουν την πίτα τους οι παλαίμαχοι της ομάδας. 6 νέους παίκτες ανακοίνωσε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία της Ένωσης θα επισκεφθεί το 16ο Δημοτικό Σχολείο.

http://www.proininews.gr/01/22/%CE%B

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg

1 σχόλια:

Marieta Iosifidou είπε...

Γεια σου Παυλή μου, πολύ καλή η ενημέρωση. Να'σαι καλά που το φροντίζεις.