Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ο ΓΑΠ, το ΡΟΔΟ, το ΚΟΜΜΑ και η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.(ΦΩΤΟ)

Προμελετημένες εδώ και αρκετό καιρό οι ''εξελίξεις'' που όπως φαίνεται οι παγκόσμιοι εξουσιαστές  σχεδιάζουν πριν από μας για μας   
 Τὸ …Soroκόμμα τοῦ GAP ἔρχεται νὰ μᾶς …«σώσῃ» ἀποτελειώνοντάς μας!!!
Επιτέλους κυκλοφόρησε το πραγματικό σήμα του κόμματος του Παπανδρέου.
Προσέξτε το σήμα στο πλαίσιο αριστερά
(θα καταλάβετε πιο κάτω...)
Κι όπως και η ΕΛΙΑ, κι όπως και οι πολιτικές στις χώρες της Νέας Τάξεως, όλα υπαγορεύονται από τα ίδια κέντρα....

 Οι ίδιες συνταγές, οι ίδιες δικαιολογίες, οι ίδιες πρακτικές, αφού όλοι υπηρετούν τα ίδια αφεντικά για τον ίδιο σκοπό.


Η ομογενοποίηση προωθείται σε όλα τα επίπεδα. 
Από την …«επανάσταση» της Γεωργίας!!!


Και τώρα ας δούμε ποιο αναλυτικά τι ακριβώς συμβαίνει με το κόμμα που έφτιαξε ο Γιωργάκης ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ΣΗΜΑ του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου ήταν έτοιμο πριν από 2 χρόνια! Όλα ήταν Προσχεδιασμένα! (ΦΩΤΟ)

“Το σήμα νέου κόμματος του Γ. Παπανδρέου είναι ένα κόκκινο ρόδο, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Φυσικά δεν μπορούσε να γίνει κι αλλιώς διότι το τριαντάφυλλο, είναι το βασικό σήμα των σοσιαλιστικών κομμάτων όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλών αποχρώσεων τριαντάφυλλα, αλλά τα σοσιαλιστικά κόμματα χρησιμοποιούν μόνο τριαντάφυλλα κόκκινου χρώματος. Ομοιομορφία λόγω παγκοσμιοποίησης.

Σε ευρωπαϊκή ιστοσελίδα είναι δημοσιευμένο από τις 8 Μαρτίου 2013 το απόγευμα (17:09΄), ένα «ορφανό» σήμα-έμβλημα το οποίο «περιμένει» να το χρησιμοποιήσει κάποιο σοσιαλιστικό κόμμα. Ένα σήμα που απεικονίζει ένα κόκκινο ρόδο. Δεν υπάρχει καμιά άλλη πληροφορία σχετικά με το σήμα αυτό. Ούτε αναφέρεται για ποιό κόμμα προορίζεται, ούτε για ποιόν πολιτικό, ούτε για ποιά χώρα αλλά και χωρίς την παραμικρή ενημέρωση για το πότε θα χρησιμοποιηθεί αυτό το σήμα, το έργο το έχουμε ξαναδεί.
Αυτός όμως που το σχεδίασε, πήρε από κάποιους συγκεκριμένες εντολές σε συγκεκριμένο χρόνο, που μόνο οι εντολοδότες του ήξεραν τα γιατί. Δεν κάθισε ο σχεδιαστής να δημιουργήσει ένα σήμα πολιτικού σοσιαλιστικού κόμματος επειδή δεν είχε τι να κάνει, σε κάποια πληκτική βόρεια χώρα, και να περιμένει ύστερα κάποιον που όταν θα ιδρύσει ένα σοσιαλιστικό κόμμα και θα χρειαστεί ένα σήμα, θα τον βρει και θα του ζητήσει να του το πουλήσει καθόσον αυτός είναι ο ιδιοκτήτης του σήματος. Δεν γίνονται αυτά.
Αργότερα, στις 4 Ιουνίου 2014 το βράδυ (20:53΄), το αρχικό σήμα τροποποιείται. Αφαιρούνται κάποια πράσινα τμήματα και αποκτά την τελική του μορφή και γίνεται όπως το παρουσίασε ο Γεώργιος Παπανδρέου ο Β΄. Η δημοσίευση του αρχικού σήματος, η αλλαγή του, αλλά και οι χρονικές λεπτομέρειες  που αναφέρονται, σύμφωνα με το pentapostagma.gr,μαρτυρούν ότι πρόκειται για κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων.

Επομένως, η εντολή για την σχεδίαση του σήματος για το κόμμα του Γιωργάκη δόθηκε πριν από περίπου 2 χρόνια! Αυτό αποτελεί μια επιπλέον απόδειξη  ότι όλα τα έχουν προσχεδιάσει! Οι κρυφοί εξουσιαστές μας, έχουν την ετοιμότητα και τις εναλλακτικές δράσεις ώστε να φέρουν την Ελλάδα στο σημείο που θέλουν εκμεταλλευόμενοι την λαϊκή απόγνωση που οι ίδιοι δημιούργησαν.”
Χρήστος Μαντζιάρης

http://tofanari.blogspot.gr/2015/01/blog-post_92.html?utm 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg