Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Άρθρο:Η διαπλοκή, η πολιτική, και το μαύρο χρήμα!
Φίλες και φίλοι μου Κυριακή σήμερα.
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες με υγεία.
Αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στον τόπο μας τα πολιτικά, η διαπλοκή, η διαφθορά στο χώρο της πολιτικής και όχι μόνο, με τα οργανωμένα εγκλήματα με τις κακουργηματικές πράξεις εις βάρος του Έλληνα πολίτη με κορυφαίους πολιτικούς που άφησαν την σφραγίδα τους με βαριά ποινικά και κακουργηματικά εγκλήματα δεν πρόκειται να τελειώσουμε ποτέ μαζί τους.
Αυτά έχουν να κάνουν με την πολιτική που είναι λειτούργημα, και όχι επαγγελματική αποκατάσταση .Δυστυχώς ο Έλληνας ψηφοφόρος ακόμα είναι ανώριμος να το καταλάβει και ένας από αυτούς για λίγους ψήφους θα ήταν έστω και προσωρινά ο Πρωθυπουργός της χώρας!!!!Άφησαν για λίγο την δικαιοσύνη (για δικούς τους λόγους;) να κάνει την δουλειά της και το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγετε και με ανοιχτό το στόμα ο λαός έβλεπε και βλέπει ακόμα να γκρεμίζονται τα πολιτικά του είδωλα που στήριζε και ψήφιζε για χρόνια.
Σκεφτείτε πόσες εγκληματικές οργανώσεις χαρακτηρίστηκαν έτσι με δικογραφίες τα 3-4 τελευταία χρόνια.


Ευτύχημα θα είναι να βρεθούν σύντομα στο ακροατήριο της δικαιοσύνης για να μη υπάρχει άλλοθι από τους κακοπροαίρετους της  Ελληνικής και όχι μόνο κριτικής.

Οκτώ ημέρες φίλες και  φίλοι μου μέχρι την ημέρα των εκλογών όπου θα αποφασίσουμε ποιά εικόνα θα θέλουμε να έχει η χώρα μας την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου .
Είναι στο χέρι μας και με την ψήφο μας να βάλουμε φρένο στους πολιτικούς που σχετίστηκαν με αποδοχή μαύρου χρήματος ή που ενέχονται οι ίδιοι σε σκοτεινές εγκληματικές οργανώσεις που καταστρέφουν τον υγιή πολιτικό ιστό της χώρας, ή να συνεχίσουμε έτσι στηρίζοντας έτσι τα πάσης φύσεως πολιτικά και μη  εγκληματικά τρωκτικά, βλέποντας με κομματικές παρωπίδες-και γυαλιά πως όλα είναι καλός καμωμένα, και δήθεν υπάρχει κομματική εμπάθεια από τους πολιτικούς μας αντιπάλους.

Όχι φίλες και  φίλοι μου δεν είναι ανάγκη  να συνωστιζόμαστε στα γραφεία πολιτικών και βουλευτών για το όποιο ασήμαντο ή σημαντικό ρουσφέτι και έτσι να σπρώχνουμε με τον ένα ή άλλο τρόπο να παρανομήσουν εις βάρος του δημοσίου, του κράτους, και  κατά ουσία  στους συνανθρώπους μας για να κερδίσουμε κάτι.
Όλα αυτά να τα πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι όπως με την τραγική κατάσταση που βρίσκετε η χώρα μας σήμερα.
40 χρόνια δεν κουραστήκατε να ακούτε υποσχέσεις;
Ο Σαμαράς και αρκετοί ακόμα που θυμάμαι πολιτικοί από το 1977 υποστήριζαν τότε και τώρα με σφοδρότητα οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες!!!!!!!!
Έλεος.
Μικρά κόμματα θα σας διώξουν το άγχος και θα είστε ψυχολογικά ισορροπημένοι!!!
Μη δύνεται  την ψήφο σας σ’αυτούς που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια, και ξανά διεκδικούν με θράσος  την ψήφο μας.
Πείτε όχι στους άθλιους αυτούς τυχοδιώκτες  σωτήρες μας.
Είναι στο χέρι σας, στο χέρι μας,
Η ψήφος μας έχει δύναμη.
Pama  με το θάρρος της γνώμης.

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg