Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Άστεγος που ζει σε σπηλιά

 Άστεγος που ζει σε σπηλιά - ΦΩΤΟ
Μια σπηλιά έχει γίνει το καταφύγιο άστεγου από το Ηράκλειο της Κρήτης. Ο κ. Ανδρέας Γαιτάνης, βρήκε  μια σπηλιά στην παραλιακή του Ηρακλείου, απέναντι από το λιμάνι της πόλης και την μετέτρεψε σε σπίτι προκειμένου να γλιτώσει λίγο από το τσουχτερό κρύο.
Ο κ. Γαϊτάνης, όπως αναφέρει το neakriti.gr κατάγεται από την Κύπρο. Όμως μετά από τη γνωριμία του με τη σύζυγο του, ήρθε στην Κρήτη. Μετά το θάνατο της αναζήτησε την τύχη του στη Γαλλία, αλλά κατέληξε και πάλι στο νησί. Από τότε η Οδύσσεια του συνεχίζεται, με τον ίδιο να κάνει σπίτι του τα παγκάκια και τη... σπηλιά.
Στέγη στο Ηράκλειο
Ο Δήμος Ηρακλείου και ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Νομού Ηρακλείου με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν ότι για τη φιλοξενία αστέγων, τους τελευταίους μήνες, λειτουργούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι δίπλα στο Ανοικτό Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας στο Δήμο Ηρακλείου ( Λ. Ικάρου αρ. 121, στη Νέα Αλικαρνασσό. τηλ. 2810 229944).
Οι πολίτες παρακαλούνται να ενημερώνουν για τα παραπάνω όσους εντοπίζουν να βρίσκονται σε ανάγκη ή να ενημερώνουν το Ανοικτό Κέντρο Υποδοχής Αστέγων στο τηλ. 2810 229944 ή στη gραμμή SOS 8011116000.

Δείτε τις φωτογραφίες

ast
Πηγή: http://www.creteplus.gr/
http://www.enikos.gr/society/288885,_Astegos_poy_zei_se_sphlia_-_FWTO.html 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg