Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Το τελευταίο χειροκρότημα στον μεγάλο Ντέμη Ρούσσο


Τελευταία ενημέρωση: 30.01.2015 | 17:08

Άνθρωποι που τον γνώρισαν, άνθρωποι που τον θαύμασαν, άνθρωποι που τον γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια και τη μουσική του συγκεντρώθηκαν στο Α' Νεκροτραφείο για να που το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Ντέμη Ρούσσο.

Ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδιστής έφυγε από το ζωή το Σάββατο 24 Ιανουαρίου μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος όλους όσους τον γνώρισαν ή απλά τον θαύμαζαν. Όσοι ήταν συγκεντρωμένοι στο Α' Νεκροταφείο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις το φέρετρο βγήκε από τον Ιερό Ναό για να οδηγηθεί στο χώρο ταφής.Στην κηδεία του, στο Α' Νεκροταφείο, βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Μαρίζα Κωχ, ο Πασχάλης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Νίκος Αλιάγας, ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ενώ στεφάνια μεταξύ άλλων έστειλαν ο πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα αλλά και εκείνος της Αιγύπτου, η Νάνα Μούσχουρη και ο φίλος του Βαγγέλης Παπαθανασίου.Ο Νίκος Αλιάγας με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκη
Ο Νίκος Αλιάγας με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκη

Ο Τέρενς Κουίκ
Ο Τέρενς Κουίκ

Ο Ηλίας Ψινάκης
Ο Ηλίας Ψινάκης
Ο Τζόνυ Βαβούρας
Ο Τζόνυ Βαβούρας
Ο Λάκης Παπαδόπουλος
Ο Λάκης Παπαδόπουλος
Ο Πασχάλης και η σύζυγός του Αλίκη
Ο Πασχάλης και η σύζυγός του Αλίκη
Η Μαρίζα Κωχ
Η Μαρίζα Κωχ


Αίσθηση προκάλεσε το στεφάνι που έστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς πριν καν συγκροτηθεί σε Σώμα η Βουλή, το έστειλε ως Πρόεδρος της Βουλής!Μετά από αίτημα της οικογένειας, τα λεφτά που θα δίνονταν για στεφάνια θα δωθούν στη Φωνή του Παιδιού.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ


http://www.newsit.gr/ellada/sto-a-nekrotafeio-h-kideia-tou-demi-roussou-3001 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg