Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Θάσος : Είδηση! Το πλοίο «Φιλιάγκος» στη γραμμή του Πρίνουferi119
22 Ιανουαρίου, 2015, 7:27 πμ
Σήμερα Πέμπτη 22 Ιανουαρίου είναι η σειρά του πλοίου «Φιλιάγκος» να εκτελέσει τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Πρόκειται για τα γνωστά χειμερινά δρομολόγια τρία από το λιμάνι του Πρίνου, τρία από το λιμάνι της Καβάλας. Αν τα δρομολόγια εκτελεστούν κανονικά και τα έξι συνολικά, τότε θα πρόκειται για είδηση, καθώς το πλοιο «Φιλιάγκος» σπάνια εμφανίζεται στη συγκεκριμένη γραμμή, είτε λόγω ακινησίας, είτε λόγω άλλων τεχνικών και καιρικών προβλημάτων.
Το πλοίο «Φιλιάγκος» έτσι όπως μοιράσθηκαν τα δρομολόγια στις τρεις εταιρίες, στις δύο γραμμές, έρχεται στο λιμάνι της Καβάλας, μία φορά την εβδομάδα, διαφορετική ημέρα ανά εβδομάδα.
Δηλαδή αφού αυτή την εβδομάδα εκτελέσει τα δρομολόγια ημέρα Πέμπτη, την ερχόμενη εβδομάδα θα εκτελέσει τα δρομολόγια της Παρασκευής.
Στο μεταξύ ισχύουν συγκεκριμένα δρομολόγια μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή, ημέρα των εκλογών. Βάσει της απόφασης του λιμεναρχείου Καβάλας τα δρομολόγια το προσεχές σαββατοκύριακο θα είναι δύο λιγότερα και το Σάββατο και την Κυριακή στη γραμμή της Κεραμωτής, δηλαδή θα είναι εννέα αντί για ένδεκα.
Την Κυριακή των εκλογών τα δρομολόγια θα γινουν κανονικά στη γραμμή του Πρίνου, τρία από το λιμάνι του Πρίνου, τρία από το λιμάνι της Καβάλας. Αυτό ευνοεί την καλύτερη εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων που ενώ διαμένουν στο χερσαίο τμήμα του νομού θα ψηφίσουν στο νησί της Θάσου.
Η εταιρία «Όσιος Δαβίδ» στην οποία ανήκει το πλοίο «Φιλιάγκος», ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της, ότι το φέρι μπώτ «Στέλιος Φιλιάγκος» είναι το μοναδικό πλοίο στη γραμμή Θάσος – Κεραμωτή, που διαθέτει πιστοποιητικο ασφαλείας και είναι ταξινομημένο σε νηογνώμονα ΙΑCS.
Την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια εταιρία ανακοίνωσε πτωτικές τιμές στα δρομολόγια και της Κεραμωτής  και σ΄ αυτά του Λιμένα. Ειδικότερα στο πρωϊνό δρομολόγιο 7.00 αναχώρηση από Λιμένα προσφέρει 8.00 ευρώ για κάθε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, αρκεί το μήκος του να είναι έως 4,25 μ.
Σε όλα τα δρομολόγια της γραμμής Λιμένα – Κεραμωτής το εισιτήριο του επιβάτη είναι μόνο 2,5 ευρώ αρκεί αυτός να δείχνει την κάρτα ανεργίας του.
Με την ίδια διαφημιστική καμπάνια η εταιρία  υπενθυμίζει ότι τα δρομολόγια που εκτελεί στη γραμμή της Κεραμωτής είναι δύο από το Λιμένα, στις 7.00 το πρωί και στις 2.00 το μεσημέρι, δύο από την Κεραμωτή στις 8.30 το πρωί και στις 2.45 το μεσημέρι.

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg