Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Μan of the Week o Αλέξης Τσίπρας σε διάσημο περιοδικό! Τι τον συμβουλεύουν για το στυλ του

Μan of the Week o Αλέξης Τσίπρας σε διάσημο περιοδικό! Τι τον συμβουλεύουν για το στυλ του
Πώς σχολιάζουν το στυλ του Τσίπρα τα ξένα μέσα;
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρώτο θέμα σε όλα τα ξένα μέσα τις τελευταίες μέρες, ενώ μετά τις συμβουλές της Vogue για το ντύσιμο της γυναίκας του Περιστέρας Μπαζιάνα, το διάσημο περιοδικό WWD (Women's Wear Daily) τον επέλεξε ως άντρα της εβδομάδας! O πρωθυπουργός της Ελλάδας φιγουράρει ως Man of the week ενώ μάλιστα δέχεται πολύτιμες συμβουλές για το... στυλ του!
Με μια φωτογραφία όπου αναλύει το ντύσιμό του, το WWD θεωρεί πως ο Τσίπρας είναι καλύτερος χωρίς γραβάτα! Το look του έτσι είναι ιδανικό για κομψές αλλά καθημερινές εμφανίσεις ενώ το ελαφρώς ανοιχτό πουκάμισο τον βοηθά ώστε να τονίζεται με έναν πιο ανάλαφρο τρόπο το θεληματικό του πιγούνι!
Τα κοστούμια που επιλέγει συνήθως κάθονται καλά στους ώμους, αλλά δεν προσθέτουν το κάτι παραπάνω ώστε να τον κάνουν πιο επιβλητικό. Aκόμα, τον συμβουλεύουν να εμπνευστεί από το υπέρκομψο στυλ του Αριστοτέλη Ωνάση- και γιατί όχι- να προσλάβει έναν καλό Αθηναίο στυλίστα!
Ακόμα, του προτείνουν να φοράει λίγο πιο εντυπωσιακά παπούτσια διότι αυτά που επιλέγει συνήθως χάνονται μέσα στο υπόλοιπο σύνολο, ενώ θεωρούν πως θα ήταν καλό να ξεκινήσει να γυμνάζει τα πόδια του ώστε να στρώνουν καλύτερα πάνω του τα υφασμάτινα παντελόνια! 
Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο νεότερος πρωθυπουργός της Ελλάδας τα τελευταία 150 χρόνια με αποτέλεσμα να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης και όχι μόνο!
Η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο old time classic Αριστοτέλης Ωνάσης


http://www.followme.gr/eidiseis/article/6533/man-week-

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg