Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Άρθρο: "Από την συντηρητική και ταπεινωτική υποτέλεια του Σαμαρά, στην ελπίδα και την ριζοσπαστική αριστερά από τον ανατέλλοντα ηγέτη, που ο Ελληνικός λαός επέλεξε και στηρίζει, τον Αλέξη Τσίπρα"
Φίλες και φίλοι καλημέρα σας

Σήμερα Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Μετά της εκλογές, ως  λαός δείξαμε τον δρόμο με αποφασιστικότητα και ευθύνη.
Δίνοντας  την δύναμη σε ένα νέο άνδρα έναν αποφασισμένο πολιτικό  που
θα παλέψει  και θα συγκρουστεί  με συμφέροντα  που  λυμαίνονταν  για χρόνια
τον τόπο μας.
 
Το ποιο σημαντικό  που θα κληθεί  να  ανατρέψει , είναι η  εικόνα της  Ελλάδας μας. Μια χώρα και ένας ολόκληρος  λαός,  ένοιωθε ότι τιμωρούνταν παραδειγματικά γιατί τον ξεγέλασαν και έπαιξαν στα όνειρά του για ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο, οι τράπεζες και όλο το τραπεζικό σύστημα. Μας λοιδορούσαν, μας αποκαλούσαν τεμπέληδες και κλέφτες… οι έντιμοι Βέλγοι και οι σοβαροί απόγονοι του Χίτλερ και των Ες Ες. Όλα τα δυσβάσταχτα μέτρα, βαφτίστηκαν, πρόγραμμα ανάπτυξης επί το εύηχον του πράγματος.
Θα δώσει μάχη για την αξιοπρέπεια του λαού , την πείνα των παιδιών που λιποθυμούσαν στα σχολεία, τους 4000 Έλληνες  που δεν άντεξαν τον εξευτελισμό της προσωπικότητάς τους και έδωσαν τέλος στη ζωή τους,  τον Ελληνικό λαό που ξαφνικά έχασε τον τρόπο ζωής που του έμαθαν και την ανεργία να ωθεί τους νέους στην ξενιτειά .
Τις  τελευταίες  ημέρες  είδαμε να συμβαίνουν πολλά, προγραμματικές δηλώσεις από την νέα και ισχυρή κυβέρνηση, τον παραλογισμό  της  αντιπολίτευσης και ιδίως  το εξαφανισμένο  και  κατατροπωμένο ΠΑΣΟΚ, την χαμένη και μεγάλη ηττημένη ΝΔ  που ακόμα πιστεύει ότι βρίσκετε στην εξουσία  με μία διαφορά 9% και να πανηγυρίζει ότι 400 χιλιάδες επέστρεψαν στο συντηρητικό κόμμα!!!
Έλεος  μάλλον σε διαφορετική Ελλάδα ζούμε εμείς κύριε Σαμαρά;
Λογικά ναι αφού 5 χρόνια μας θεωρούσατε  ιθαγενείς  τριτοκοσμικής  χώρας.
Γιατί τόσο μένος κύριε Σαμαρά; Ο λαός σας είχε ψηφίσει για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα του έτσι  ορκιστήκατε …..και εσείς  μόλις ήλθατε στην εξουσία κάνατε 360 μοίρες κολοτούμπα δηλαδή πολλές, έγινες  συνώνυμος  του μνημονίου!!!
Και τώρα κατηγορείς τους άλλους για κολοτούμπα!!!

 

Πόσο γελοίο και τιποτένιο  είναι αυτό, ό λαός κύριε Σαμαρά έχει το κριτήριο του αλάθητου και σας έστειλε στην αντιπολίτευση, αλλά αν συνεχίσετε να σφυρίζετε αδιάφορα την επόμενη φορά θα σας στείλει  στο χρονοντούλαπο  της ιστορίας όπως και το κραταιό ΠΑΣΟΚ.
Ούτε μία παραίτηση για την βάσανο της τιμωρίας που έχει υποστεί ολόκληρος ο λαός με της ανθελληνικές σας επιλογές  από τον ηγετικό πυρήνα της ΝΔ έστω ένα συγνώμη στον Ελληνικό λαό από εσάς κύριε  Σαμαρά.
Είμαστε οι πικραμένοι και απογητευμένοι ΄Ελληνες που δεν ψηφίζουμε πρόσωπα, ψηφίζουμε την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού γιατί εκεί ανήκουμε, και αυτή τη στιγμή το πρόσωπο που μας εκφράζει , είναι  ο Αλέξης Τσίπρας.  Αυτός ο νέος άνδρας που μπορεί να μην ορκίστηκε στο Ιερό Ευαγγέλιο , αλλά δείχνει να σέβεται τον  όρκο του και την τιμή της Ελλάδας μας. Εσύ  κ. Σαμαρά που ορκίστηκες στο Ιερό Ευαγγέλιο, πόσο πάλεψες  και αντιστάθηκες στα θέλω και τις τιμωρίες των εκτός Ελλάδος φίλων σου, για να  υπερασπιστείς  τον λαό που τον οδήγησες στην εξαθλίωση ! 

 
Οι  εξελίξεις αυτές φόβισαν  και  ταρακούνησαν  τους  ευρωπαίους  μα περισσότερο τους Γερμανούς που θα έχουν στα πλευρά τους και στις Πρωθυπουργικές καρέκλες έναν ενοχλητικό αριστερό Πρωθυπουργό.
Με εκβιασμούς  αρχικά  με τον Ντράγκι  που έκλεισε την τραπεζική χρηματοδότηση της Ελλάδος της απειλές του Σόιμπλε, της Μέρκελ και από την άλλη πλευρά τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με σύμμαχο του στους δρόμους τον λαό μας  άκαμπτο  στις θέσεις του υψώνοντας το ανάστημα που πρέπει στους Έλληνες πατριώτες λέγοντας στους σκληρούς και κακόψυχους Ευρωπαίους όχι στο μνημόνιο όχι στην τρόικα, όχι άλλη  λιτότητα στον λαό.
Όλη η Ελλάδα και  μεγάλο ποσοστό ευρωπαίων πολιτών βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί και να στηρίξει την νέα κυβέρνηση στέλνοντας μήνυμα των λαών της Ευρώπης στους Γερμανούς όχι άλλη λιτότητα, όχι άλλη δυστυχία  των λαών  του νότου.
Προχθές έγινε η πρώτη ουσιαστική συνάντηση με τους υπουργούς των Οικονομικών να έχουν μπροστά τους τον σκληρό και γνώστη της Ευρωπαϊκής Οικονομίας Γιάννη Βαρουφάκη , πήγαν με πρόσχημα την μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά να βάλουν τρικλοποδιά με τις Αγγλικές  πολιτικές ορολογίες για επέκταση και συνέχιση με τον ίδιο τρόπο το μνημόνιο .
Έδωσε εντολές ο ισχυρός Σόιμπλε και αποχώρησε από την αίθουσα σίγουρος  πως οι Έλληνες θα υπογράψουν  την συμφωνία-ανακοινωθέν.

 
Πρωθυπουργός και η νέα ομάδα των υπουργών είπαν όχι με επιμονή και θάρρος απέναντι  στα γεράκια τους πιστωτές που ζητούν και άλλη αιμορραγία του Ελληνικού λαού.
Πανικός στην Ευρώπη από τον Έλληνα Πρωθυπουργό  που επιτέλους βρέθηκε άξιος  να χτυπήσει  το χέρι στο τραπέζι  των ευρωπαίων  συνομιλητών του.
Ο λαός είναι  περήφανος  και μόνο  γι αυτό  χωρίς κομματικές  παρωπίδες  και στηρίζει την κυβέρνηση με συγκρατημένη  αισιοδοξία  και ελπίδα, αναγκάζοντας  τους σκληρούς των Βρυξελών και την Μέρκελ να υποχωρήσουν  στα  δίκαια  αιτήματα της Ελληνικής κυβέρνησης και να συρθούν σε διαπραγματεύσεις νέες και  αλλαγή του 30%  των όρων του  μνημονίου.
Έχουν πάρει το μήνυμα από την ηγετική πλέον φυσιογνωμία του Έλληνα Πρωθυπουργού ότι  ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο στύψιμο!!!
Φτάσαμε σήμερα  νωρίς  τα ξημερώματα σε συμφωνία για συζήτηση και απόφαση  στην συνάντηση κορυφής που θα γίνει σε λίγες ημέρες.
Ερωτήματα  αμείλικτα  στον πρώην πρωθυπουργό  τι  είδους  συνομιλίες  και διαπραγματεύσεις  έκανε  με τους  υπαλλήλους  τροικανούς  απεσταλμένους, που ούτε για αυτούς  δεν  αντέδρασε.
Τα μέτρα αυτά που πείρες κύριε Σαμαρά εναντίων των εργαζομένων και της  πλειοψηφίας  του λαού δεν σου τα επέβαλαν οι Ευρωπαίοι πιστωτές εσύ τα αποφάσισες.
Δεν σε είδαμε πουθενά στα δυόμισι  χρόνια  κυβερνώντας την Ελλάδα να αντιδράσεις και να υψώσεις  το ανάστημα σου και να πεις  ένα διαφωνώ  στην Μέρκελ την παντοδύναμη, αλλά….. πώς να πεις  όταν ανίκητε  στο ίδιο Ευρωπαϊκό κόμμα  κύριε Σαμαρά;
Αποδειχτήκατε  πολύ μικρός στης δύσκολες στιγμές της χώρας.
Προφανώς  κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου πιστεύοντας ακόμα ότι Πρωθυπουργεύετε.
Χωρίς  ντροπή μετά την συνεδρίαση του Λαϊκού κόμματος  στηθήκατε στην κάμερα χωρίς πίεση να πείτε ότι βάλατε πλάτη για να σωθεί η χώρα!!!
Η ιστορία θα σας γράψει μαζί με τον ΓΑΠ με τα μελανότερα χρώματα για την  καταστροφή μιας ολόκληρης γενιάς και όχι, ότι βάλατε πλάτη…..
Μετά από τον αείμνηστο  ηγέτη της πατρίδας μας Κωνσταντίνο Καραμανλή ένας νέος ηγέτης και με μία φρέσκη φυσιογνωμία  ανατέλλει  και πρέπει  να έχει τη στήριξη όλων μας,  για να μπορέσει να τρέξει  τους στόχους και το πρόγραμμα του , με όραμα τη βελτίωση ζωής του Ελληνικού Λαού. 


Pama με το θάρρος της γνώμης.

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg