Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Ο Γιαννακόπουλος ζήτησε συγγνώμη απ' τον τηλεφωνητή του Σπανούλη. Τα θαυμαστικά ..δικά μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ο Γιαννακόπουλος ζήτησε συγγνώμη απ' τον τηλεφωνητή του Σπανούλη
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σχόλιο του blog: Ένα απίθανο φρενοκομείο η Ελλάδα 
έτσι και αλλιώς!!!
Αλλά αυτά που γίνονται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με θεατή την πολιτεία η προσφάτως  εκλεγείσα..(λέγε με κυβέρνηση) !!!
με τους τροικανούς των Βρυξελών να κάνουν το παιγνίδι τους 
με τις κολοτούμπες  του σύριζα.
Και  με τους τροικανούς της Ελβετίας (λέγε με UEFA)
και ο Υπουργός ….θεαματική τούμπα…..!!!
Ένας Γιαννακόπουλος μάλλον μεθυσμένος….. μπροστά στα κανάλια και στο φίλαθλο κοινό στο γήπεδο  και στην τηλεόραση έβριζε χυδαία και με ακατανόμαστες φράσεις την κάποτε σημαία του ΠΑΟ και τώρα σημαία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ.
Και ένα γήπεδο που έβριζε συνεχώς την οικογένεια και
την μάννα του Σπανούλη…. και τι έκανε ο Σπανούλης τους τιμώρησε με τρίποντο  και κάνοντας τους νόημα τώρα δεν σας ακούω !!!!!
Και σήμερα αυτός ο παράγον μετάνιωσε για αυτά που είπε!!!!!
Ένα κράτος γελοίο που εμείς στο χωριό μου το λέμε…. αναγκέο !!!!!!

Με το θάρρος της γνώμης

Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μίλησε με τον Βασίλη Σπανούλη μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά του άφησε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή! Ποιες οι επόμενες κινήσεις των ερυθρολεύκων γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να ανέφερε στη δήλωσή του πως «…όσα συνέβησαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο. Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα», ωστόσο στον Ολυμπιακό κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό του τέως προέδρου του Παναθηναϊκού.Αντιθέτως, τονίζουν ότι η μόνη κίνηση που υπήρξε ήταν ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή του αρχηγού του Ολυμπιακού, το οποίο ουδέποτε απαντήθηκε.Στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να συνεχίσουν κανονικά με τη μήνυση προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ την Πέμπτη ο Βασίλης Σπανούλης θα καταθέσει για την υπόθεση στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=399803&catid=1 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg