Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Άρθρο : Ο λαός είπε όχι στα νέα μέτρα και στην Ευρώπη & οι βουλευτές του Σύριζα όχι στην κυβέρνηση όχι στον Αλέξη τους!!!!

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι μου

Σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ξημερώματα σήμερα ψηφίστηκε η καταρχάς συμφωνία του 3ου μνημονίου είναι απίστευτο άνθρωποι ή μάλλον 38 Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος (λέγε με σύριζα)
είπαν όχι στον ΝΑΙ  του Πρωθυπουργού που και αυτός υπό της απειλής της πτώχευσης υπέγραψε και υποχώρησε στις απαιτήσεις του διευθυντηρίου των Βρυξελών, που καμία μνημονιακή κυβέρνηση από το 2010 και μετά δεν κατάφερε να πει ΟΧΙ στη φτωχοποίηση του λαού!!!
Έτσι 149 βουλευτές τώρα είναι 111 που στηρίζουν τον Πρόεδρο του σύριζα.
Ουσιαστικά υπάρχει άμεση ρήξη στο πολλά υποσχόμενο Κυβερνών κόμμα.
Την δεδηλωμένη έσωσαν οι των ΑΝ.ΕΛ. 13 βουλευτές  στο σύνολο 124.
Σχίσμα σοβαρό στον Σύριζα που καλείτε ο Αλέξης Τσίπρας να λάβει γρήγορα αποφάσεις και μέτρα.
Από τα πολλά που είδαμε να συμβαίνουν χθες και κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας ξεχωρίζουμε τα τρία σημαντικά.
Πρωτοκλασάτα  στελέχη της αριστερής κυβέρνησης να καταψηφίζουν το νομοσχέδιο, όπως η Πρόεδρος της βουλής, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο περιβόητος και κατακριτέος Γιάνης Βαρουφάκης ο μέχρι πριν λίγο Υπουργός οικονομικών του σύριζα που υπέγραψε την συμφωνία με τους πιστωτές και χθες… είπε… και ψήφησε ΟΧΙ στο νομοσχέδιο του συναδέλφου του και φίλου Ευκλείδη Τσακαλώτου  του υπουργού οικονομικών που
τον αντικατέστησε  !!!!
Από την μεταπολίτευση μέχρι χθες είναι πρώτη φορά μαζικά 38 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος καταψήφισαν την ……συμφωνηθείσα συμφωνία
από τον πρόεδρο τους και Πρωθυπουργό της χώρας!!!
Ο επικεφαλής της "αριστερής πλατφόρμας" 
Παναγιώτης Λαφαζάνης με τις παλαιολιθικές  του απόψεις λίγο έλειψε να βρεθεί η χώρα και η πλειοψηφία του κόμματος του στον καιάδα των πολιτικών τους αναζητήσεων..
 
16-7-2015  Ο λαβύρινθος των ελληνικών διαπραγματεύσεων

Οι απαντήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη στους δημοσιογράφους είναι αστείες και ψεύτικες….
Λέγοντας ότι καταψηφίζουμε το μνημόνιο!!!!  
Αλλά στηρίζουμε με δύναμη και πίστη την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό!!!
Και η Πρόεδρος του κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει τα πάντα με νομικά τεχνάσματα να μη ψηφιστεί ο νόμος, αλλά απέτυχε στην ψηφοφορία που ζήτησε η ίδια!! Από το βήμα της βουλής έχει βγάλει ένα πύρινο…. παραπολιτικό και διχαστικό λόγο εναντίον του κόμματος της και της αντιπολίτευσης  λέγοντας ότι σήμερα είναι μία μαύρη ημέρα της Δημοκρατίας της χώρας και της βουλής!!!
Εκπροσωπώντας το τρίτο πολιτειακό θεσμό της χώρας αυτόν του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων!!!Το μέγα θέμα που προκύπτει για πρώτη φορά η αντιπολίτευση να στηρίζει  με μεγάλη πλειοψηφία τον νόμο για το μνημόνιο που έφερε η αριστερή κυβέρνηση!!!!!!
Ουσιαστικά  έχουμε μία μειοψηφούσα κυβέρνηση και αυτό
φέρνει άμεσες πολιτικές αλλαγές και εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

"Με το θάρρος της γνώμης"

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg