Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Πέθανε η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Πέθανε η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της εκλιπούσης τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον, έφυγε από τη ζωή στα 22 της χρόνια, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειάς της, ευχαριστώντας όλους όσους βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στο πλάι της οικογένειας. .
Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο, περίπου επτά μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της.
Η Μπόμπι Κριστίνα ήταν η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του ράπερ Μπόμπι Μπράουν.
Στις 31 Ιανουαρίου του 2014 είχε βρεθεί αναίσθητη μέσα σε μία γεμάτη με νερό μπανιέρα στο σπίτι της στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ. Το κορίτσι βρήκε ο σύζυγός της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος κάλεσε αμέσως το κέντρο πρώτων βοηθειών.
Περίπου ένα μήνα αργότερα, ανακοινώθηκε ότι η Κριστίνα Μπράουν βρισκόταν σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο της Τζόρτζια όπου νοσηλευόταν και ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη λόγω εγκεφαλικής βλάβης.
Δύο μήνες αργότερα, έγινε γνωστό ότι μεταφέρθηκε σε ειδική κλινική αποκατάστασης.
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή κοντά στην οικογένεια, είχε μεταδώσει ότι η κατάσταση της υγείας της Μπράουν άλλαξε και παρέμενε κρίσιμη.
Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο του 2012 η διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα της Μπράουν, Γουίτνεϊ Χιούστον, πνίγηκε μέσα σε μια μπανιέρα στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης ενώ έπασχε από καρδιακές παθήσεις.

Έφυγε από τη ζωή η 22χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Έφυγε από τη ζωή η 22χρονη  Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της  Γουίτνεϊ Χιούστον
Έφυγε από τη ζωή η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον,  Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, στα 22 της χρόνια, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειά της.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στο Twitter, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν κατέληξε στο κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο, μετά από μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, σε προάστιο της Ατλάντα, στις 31 Ιανουαρίου.
Τοποθετήθηκε σε τεχνητό κώμα και λίγο αργότερα η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.
Οι οικογένειά της την είχε μεταφέρει σε ειδικό ίδρυμα περίθαλψης στις 24 Ιουνίου.
Η 22χρονη είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο στα τέλη Ιανουαρίου έχοντας βρεθεί αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της σε προάστιο της Ατλάντα των ΗΠΑ.
Η Μπόμπι Κριστίνα, ήταν το μοναδικό παιδί της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον με τον  Μπόμπι Μπράουν
«Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή τους και τις προσευχές τους. Τώρα είναι στα χέρια του Θεού», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οικογένειά της.
http://www.madata.gr/diafora/showbiz/430279.html 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg