Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Παύλος Μπακογιάννης: Συγκλονιστικό βίντεο από την κηδεία, 26 χρόνια μετά!!!!!

Σχόλιο του blog:
Αφιερωμένο σε όλους αυτούς τους αμνήμονες και άσχετους,ερασιτέχνες της πολιτικής που 
με διάφορα …παραθυράκια του νόμου ......
(μίσους τα αποκαλώ εγώ).
Βγάζετε από τις φυλακές τους φονιάδες ανύποπτων πολιτών.
Κάθε φορά  που κοιτάζετε στον καθρέφτη τα μούτρα σας, καλύτερα να βλέπετε το video μήπως συνέλθετε από την…
Κομματική τύφλα σας!!!
Έλεος!!!!!

Υστερόγραφο: τους δύνεται και μικρόφωνο
μέσα από τις φυλακές εσείς τα διαπλεκόμενα  μμε  να λένε την γνώμη τους!!!
Έχουν γνώμη αυτοί οι φονιάδες  εφτά φορές σε ισόβια;;;;
  

" Με το Θάρρος της γνώμης"


Έχουν περάσει 26 χρόνια από την δολοφονία του δημοσιογράφου και πολιτικού, Παύλου Μπακογιάννη, από την 17 Νοέμβρη. Ένα βίντεο από την κηδεία του αποτυπώνει το δράμα των συγγενικών του προσώπων, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του, Ντόρα Μπακογιάννη και ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης.

Το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου του 1989, ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονείται από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. Η στυγερή δολοφονία γίνεται στην "καρδιά" της Αθήνας και συγκεκριμένα στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ομήρου, όπου στεγάζονταν το γραφείο του.

Η μαφιόζικη εκτέλεση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο πανελλήνιο και βρίσκονταν στην επικαιρότητα για πολύ καιρό, με την οικογένεια του δημοσιογράφου και πολιτικού να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ήταν σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, την οποία γνώρισε στο Μόναχο με τον γάμο τους να γίνεται το 1974. Μαζί της απέκτησε δύο παιδιά. Την Αλεξία και τον Κώστα, τον σημερινό περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Ενα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube, αποτυπώνει τις στιγμές του δράματος στην κηδεία του Παύλου Μπακογιάννη, στο Καρπενήσι. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και τα παιδιά του, με τον Κώστα Μπακογιάννη, μικρό παιδί τότε, να κλαίει για τον πατέρα του που χάθηκε για πάντα. Στην κηδεία είχαν παραστεί φυσικά και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με την σύζυγό του Μαρίκα.

Δείτε τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα από το δελτίο
ειδήσεων της ΕΤ1:

http://flashnews.gr/post/243544/paylos-mpakogiannhs-

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΗΔΕΙΑ 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg