Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Τα 5 εκατομμύρια, το πόρισμα – κόλαφος και η συγκάλυψη του σκανδάλου από Παπανδρέου – Σαμαρά.

 

 

Σχόλιο του blog:
O Θέμος για να ξεκουράζει το ..κορμάκι του …και  τον ιδρώτα του από τον μόχθο της σκληρής εργασίας χρόνων!!! 

Hotel Vila Themis stea Calimanesti-Caciulata

Adresa: Calea lui Traian, Nr 461, Calimanesti
Hotel Vila Themis - Calimanesti-Caciulata - poza 1 - travelro Hotel Vila Themis - Calimanesti-Caciulata - poza 2 - travelro
La acest hotel nu se pot face rezervari pentru moment.
Localizare
Vila Themis este amplasata la intrare in Calimanesti, pe DN 7 si la aproximativ 2 km de Caciulata si Manastirea Cozia.

Complet renovata in 2006, Vila Themis asigura conditii de cazare de 3 stele in 14 camere structurate in 8 duble, 3 single, 1 tripla si o camera cu 4 locuri: pat matrimonial si 2 paturi de o singura persoana. Toate camerele includ urmatoarele facilitati: mobilier modern, tv si cablu tv, baie individuala, frigider, incalzire pe baza de centrala si conexiune gratuita la internet wireless. Locatia dispune, de asemenea, de o bucatarie complet echipata, o sala de conferinte cu o capacitate totala de 45 de locuri, o sala de fitness, un bar, terasa si gratar in aer liber, o parcare proprie, salon pentru servirea mesei, precum si un loc de joaca special amenajat pentru copii.
Hotel Vila Themis - Calimanesti-Caciulata - poza 3 - travelro Hotel Vila Themis - Calimanesti-Caciulata - poza 4 - travelro

Ο Τριανταφυλόπουλος έβγαλε την βίλα του Θέμου στην Ζυρίχη και πλούτισαν πάλι οι δικηγόροι!

3:51 - 23 Μαρ 2014 - 3 Σχόλια
10443 Views
 

Τα συγκροτήματα κατοικιών στο Kilchberg της Ζυρίχης όπου διαμένει ο εκδότης και η οικογένειά του..

Η θέα των σπιτιών που βρίσκονται σε προάστιο της Ζυρίχης
Η θέα των σπιτιών που βρίσκονται σε προάστιο της Ζυρίχης


Ο χάρτης του Kilchberg από την ελβετική ιστοσελίδα
Ο χάρτης του Kilchberg από την ελβετική ιστοσελίδα

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων


Εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του zougla.gr κατετέθη αίτηση από τον εκδότη του «Πρώτου Θέματος» Θέμο Αναστασιάδη με την οποία ζητούσε να απαγορευθεί κάθε δημοσίευση που περιέχει προσωπικά δεδομένα, δικά του και της οικογένειάς του, και να υποχρεωθούμε να αποσύρουμε τα ανηρτημένα στις 17/3/2014 και 18/3/2014 δημοσιεύματα.
Η συζήτηση της αιτήσεως για την προσωρινή διαταγή έλαβε χώρα την 20/3/2014 ενώπιον της προέδρου υπηρεσίας κας Άννας Ρήγα. Ως δικαιολογητικό λόγο για τα παραπάνω, ο Θέμος Αναστασιάδης επικαλέστηκε επικείμενο κίνδυνο σχετικά με την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα του ίδιου και της οικογένειάς του, καθώς και τη σπίλωση της προσωπικότητάς του.
Η αίτησή του συζητήθηκε παραστεθέντος του ιδίου του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με τον 
πληρεξούσιο δικηγόρο του Νικόλαο Διαλυνά, ενώ για λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη παρέστη ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος και σαν μάρτυρα εξέτασε την αδερφή του εκδότη, Άρτεμι Αναστασιάδου, δικηγόρο.
Την Παρασκευή 20/3/2014 εξεδόθη η απόφαση της προέδρου κας Ρήγα, η οποία απέρριψε την αίτηση του Θέμου Αναστασιάδη κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, περί χορηγήσεως προσωρινής διαταγής με το παρακάτω σκεπτικό που μας δικαιώνει πλήρως:
Απορρίπτει αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής, διότι δεν πιθανολογήθηκε ότι ο καθ’ ου, με την κατά την αναφερόμενη στην αίτηση ανάρτηση στην ιστοσελίδα «www.zougla.gr» που σχετίζεται με την εγκατάσταση των μελών της οικογένειας του αιτούντος σε περιοχή της Ελβετίας επενέβη σε «κρυφό αρχείο» ή δημοσιοποίησε για πρώτη φορά κρυφά, μη δημοσιοποιημένα προσωπικά δεδομένα, αποκαλύπτοντας αυτά σε τρίτους, καθ’όσον η ίδια η σύζυγος του αιτούντος είχε ήδη αναρτήσει σε προγενέστερο χρονικό διάστημα, σε άλλη ιστοσελίδα του διαδικτύου, υπό το ονοματεπώνυμό της (με λατινικούς χαρακτήρες), τόσο τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, όσο και την πλήρη και ακριβή διεύθυνση και αριθμό της οικίας στην οποία αυτή διαμένει μαζί με τα τέκνα του αιτούντος, στην περιοχή Kilchberg της Ελβετίας, καθώς επίσης και φωτογραφίες χάρτη με κυκλωμένο (με κόκκινο κύκλο) το σημείο στο οποίο βρίσκεται το εν λόγω σπίτι, καθιστώντας η ίδια με αυτόν τον τρόπο πολύ πριν την «επαναδημοσίευση» (μέσω αναρτήσεως στο διαδίκτυο) από τον καθ’ ου, απολύτως γνωστά και άμεσα προσβάσιμα σε αόριστο αριθμό τρίτων προσώπων και δη, σε αόριστο αριθμό χρηστών του διαδικτύου ανά τον κόσμο (και όχι μόνο ανά την Ελλάδα), τα ως άνω προσωπικά δεδομένα, τα οποία ο αιτών ισχυρίζεται ότι διατηρούνταν μέχρι τη δημοσίευσή τους από τον καθ’ ου στην προαναφερθείσα ιστοσελίδα, απολύτως μυστικά και απρόσιτα σε οποιονδήποτε τρίτο.
Επομένως, και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η ιστοσελίδα http://www.zougla.gr έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από την ιστοσελίδα στην οποία ανήρτησε προγενέστερα τα στοιχεία της η ίδια η σύζυγος του αιτούντος-δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, αφού η ίδια η σύζυγος του τελευταίου, είχε καταστήσει αυτά γνωστά, σε αόριστο αριθμό τρίτων προσώπων, πολύ πριν την ανάρτηση αυτών στο διαδίκτυο από την ιστοσελίδα του καθ’ου «www.zougla.gr».
Αθήνα 20/3/2014
Η πρόεδρος Άννα Ρήγα
Αυτά λέει η πλευρά Τριανταφυλόπουλου.
olympia.gr

 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΑ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Ω ΤΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ…

Τα 5 εκατομμύρια, το πόρισμα – κόλαφος και η συγκάλυψη του σκανδάλου από Παπανδρέου – Σαμαρά.

Δήλωνε σκάφη ψευδώς ως «τουριστικά» – κόλαφος η απάντηση των αρμοδίων αρχών.Η συγκάλυψη του σκανδάλου – μαμούθ αποτελεί ντροπή για την δημοκρατία και φανερώνει πως λειτουργεί η διαπλοκή.

Η κυβέρνηση οφείλει τώρα να τιμωρήσει παραδειγματικά τους διαπλεκόμενους και όσους συγκάλυψαν το μέγα αυτό σκάνδαλο. Οφείλει επίσης να εντοπίσει ποιός γεμίζει με μαύρο χρήμα τον Αναστασιάδη για να δολοφονεί την δημοκρατία και την αλήθεια.

back up 388 back up 389back up 390

Αναμένουμε.

http://olympia.gr

Η Ζυρίχη καίει τον ΘέμοΜέσα από ένα ρεσιτάλ πανικού ο Θέμος Αναστασιάδης κατέφυγε σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της «Ζούγκλας», προσπαθώντας να αποκρύψει τη δυσάρεστη για αυτόν πραγματικότητα.

Αφού ομολογεί ότι μετακόμισε οικογενειακώς στη Ζυρίχη, επικαλείται τα προσωπικά του δεδομένα για να αποσυρθούν από το διαδίκτυο -τα πέρα για πέρα- αληθή στοιχεία που δημοσίευσε το zougla.gr.

«Στο μετ’ επικλήσεως προσαγόμενο, δημοσίευμα ενσωματώνονται και ευκρινέστατες δορυφορικές φωτογραφίες με χάρτες, τόσο της περιοχής Kilchberg της Ελβετίας, με κυκλωμένο με κόκκινο το συγκρότημα κατοικιών, στο οποίο διαμένει η οικογένειά μου, όσο και κοντινότερες του συγκροτήματος κατοικιών, με καθαρή απεικόνιση της περιοχής και των οικιστικών κτηρίων, ώστε να καθίσταται ευχερέστατο, στον οποιοδήποτε κακόβουλο προτίθεται να βλάψει εμένα, να εντοπίσει την οικογένειά μου στο ιερότερο καταφύγιο της ιδιωτικότητας του ατόμου, στην οικία της» αναφέρει στην αίτηση.

Προτάσσει, μάλιστα, το γεγονός ότι αποτελεί στόχο τρομοκρατικής ενέργειας για να δικαιολογήσει τη μετακόμισή του και πολυτελή διαβίωση στο Kilchberg της Ζυρίχης στην Ελβετία.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μετά τη δημοσίευση του επιλήψιμου άρθρου τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου μεταφερόμαστε από την ασφαλή θέση της μυστικότητας του τόπου κατοικίας της συζύγου και των τέκνων μου και της ακριβούς τοποθεσίας της οικογενειακής αυτής στέγης, στην απολύτως ανασφαλή της γνωστοποίησης στο Πανελλήνιο, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τόσο άνθρωποι που έχουν απειλήσει εμένα προσωπικά, όσο και εκείνοι που υλοποίησαν τις απειλές τους με προσωπικές βίαιες επιθέσεις κι έτσι εκτίθενται σε κίνδυνο η ζωή και η σωματική ακεραιότητα τόσο εμού όσο και των μελών της οικογενείας μου. Τονίζεται εξάλλου ότι όπως είναι ευρύτατα γνωστό ήμουν και εξακολουθώ να παραμένω στόχος της τρομοκρατίας».

Ο Θέμος είναι πονηρός και περισσότερο η δικηγόρος-αδελφή του, η οποία στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε για λογαριασμό του αδελφού της προκειμένου να επιτύχει την προσωρινή διαταγή απαγόρευσης του ρεπορτάζ μας, επικαλείται τα προσωπικά δεδομένα του εκδότη, ο οποίος επανειλημμένα έγραψε στα παλιά του τα υποδήματα προσωπικά δεδομένα δεκάδων πολιτών-θυμάτων του.

Να θυμίσουμε μόνο την περίπτωση της Τσέκου, την οποία παρουσίασε γυμνή κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του. Φυσικά, η συγκεκριμένη παρέα εμφανίζεται να αγνοεί ότι τα δήθεν προσωπικά δεδομένα που επικαλείται, η διεύθυνση του σπιτιού στο Kilcberg της Ζυρίχης και το τηλέφωνο της συζύγου, είναι σε κοινή θέα για οποιονδήποτε χρήστη τα αναζητήσει στο Google.

Διέλαθε προφανώς την προσοχή του ότι επανειλημμένα έδωσε βορά στη δημοσιότητα σπίτια εκδοτών (Χατζηνικολάου), πολιτικών (Τσίπρα κατά τη διαμονή του στους Αντίπαξους), του Ρουσόπουλου (περίφημη βίλα), όπως και λίστες με ονόματα φοροφυγάδων και μη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και επειδή ο ίδιος διώκεται για σοβαρότατο κακούργημα, αντί να σιωπήσει, προκαλεί και επιτίθεται, θεωρώντας ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Οι δημοσιογράφοι του zougla.gr θα συνεχίσουν να δημοσιοποιούν οτιδήποτε έχουν δικαίωμα εκ του νόμου, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό ενδιαφέρει την κοινή γνώμη, με την πεποίθηση ότι εντολέας τους είναι ο Έλληνας πολίτης και όχι επιχειρηματίες-σπόνσορες.

Λυπούμεθα εάν τον βγάλαμε από τη βολή του και την ελβετική του «νιρβάνα». Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας. Στόχος μας ήταν να μάθουν οι Έλληνες φορολογούμενοι ότι ο εκδότης ο οποίος δεν έχει τιμωρηθεί και καταδικαστεί για τα 5,5 μαύρα εκατομμύρια, την ώρα που οι ίδιοι λιμοκτονούν, απολαμβάνει την πολυτέλεια και την ασφάλεια της Ζυρίχης στην Ελβετία. Μία διαμονή η οποία το λιγότερο στοιχίζει 30.000 ευρώ μηνιαίως. Ποσό, που ανάγεται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας για τον Έλληνα εργαζόμενο.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Η συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων, στο zougla.gr και φυσικά επί της οθόνης.
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, 10:39

http://www.zougla.gr/greece/article/panikovli8ike-o-komistis 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!

ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ Ο  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ... ΕΧΕΙ και  ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ... 
Κατά τα άλλα είναι δημοσιόγράφος του μεροκάματου...

Οι παράλογες απαιτήσεις του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος επικαλέστηκε τη δήθεν παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς και ότι κινδυνεύει από την τρομοκρατία και επομένως ο Τύπος δεν έχει το δικαίωμα να δείχνει την πολυτελή βίλα του στη Ζυρίχη, δεν έγιναν δεκτές από το δικαστήριο.
Με τη δημοσίευση του ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» έσπευσε να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, σε μία προσπάθεια να μας φιμώσει, και να μας αναγκάσει να κατεβάσουμε τα άρθρα από την εφημερίδα μας, λησμονώντας ότι η ίδια η σύζυγός του, γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είχε ήδη αναρτήσει σε προγενέστερο χρονικό διάστημα, σε ελβετική ιστοσελίδα του διαδικτύου, υπό το ονοματεπώνυμό της, τόσο τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, όσο και την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού στο οποίο διαμένει…

Επικαλέστηκε τα προσωπικά δεδομένα, όταν επανειλημμένα ο ίδιος είχε γράψει στα παλιά του τα υποδήματα προσωπικά στοιχεία δεκάδων πολιτών-θυμάτων του.

Η αλαζονεία της εξουσίας όταν εκφράζεται από εκπροσώπους του Τύπου φαίνεται λίγη… Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να πληροφορηθούν για τον πολυτελή βίο που διάγει μακριά από μία χώρα, όπου η κρίση συνεχίζει να σαρώνει. (http://www.zougla.gr/greece/article/exase-ti-diki-o-8emos) 

Τα συγκροτήματα κατοικιών στο Kilchberg της Ζυρίχης όπου διαμένει ο εκδότης και η οικογένειά του
Τα συγκροτήματα κατοικιών στο Kilchberg της Ζυρίχης όπου διαμένει ο εκδότης και η οικογένειά του


Η θέα των σπιτιών που βρίσκονται σε προάστιο της Ζυρίχης
Η θέα των σπιτιών που βρίσκονται σε προάστιο της Ζυρίχης

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg