Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ένωσης Κεντρώων: Αυτοί είναι οι 9 νέοι βουλευτές του Β. Λεβέντη

autoi-einai-oi-9-neoi-bouleutes-tou-b-lebenti

Δείτε τους εννιά βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων 
του Βασίλη Λεβέντη. Ποιοι είναι και τι κάνουν.
Η νέα είσοδος στη Βουλή είναι αυτή του Βασίλη Λεβέντη και της Ένωσης Κεντρώων η οποία μετά από δύο δεκαετίες με 186.008 ψήφους και 3,43% εκλέγει 9 βουλευτές.
 
Ποιοι είναι όμως οι εννιά βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων;
1. Γεωργιάδης Μάριος, του Νικολάου Α΄Αθηνών.
Εργάζεται ως manager σε εταιρεία εισαγωγής καπνικών προϊόντων. Είναι ο γιος της συζύγου του Bασίλη Λεβέντη, από τον πρώτο της γάμο, Αναστασίας Μεντεσίδου. Παλαιότερα ο Γεωργιάδης εργαζόταν ως manager στο κανάλι EXTRA, όπου η μητέρα του διατηρεί μετοχές και ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίζεται κατά καιρούς.
2. Λεβέντης Βασίλης, Β΄Αθηνών. Ο γνωστός σε όλους πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
3. Καρράς Γεώργιος, Β΄Αθηνών
4. Καβαδέλλας Δημήτρης, Περιφέρεια Αττικής
Ο Δημήτρης Καβαδέλλας είναι αρχιτέκτονας, με σπουδές στη Νεάπολη και στο Μιλάνο Ιταλίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου 1957 και κατάγεται από προσφυγική οικογένεια Βενιζελικών από τη Σμύρνη.
Στο βιογραφικό του αναφέρει πως από μικρό παιδί ενεπλάκη σε αγώνες για Δημοκρατία και Ελευθερία, ενώ συνελήφθη αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Από το 1992 βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγωνιστή και Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Σε προηγούμενες εκλογές υπήρξε υποψήφιος στη Β” Αθήνας, όμως τώρα τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αττικής.
 
5. Μεγαλοοικονόμου Θεοδώρα του Πασχάλη, Β΄ Πειραιώς
6. Σαρίδης Ιωάννης του Βασιλείου, Α΄ Θεσσαλονίκης
7. Φωκάς Αριστείδης του Χρήστου, Β΄Θεσσαλονίκης
8. Κατσαντώνης Γεώργιος του Νικολάου, Λάρισσα
8. Μεγαλομύστακας Αναστάσιος του Χρήστου Α΄ Θεσσαλονίκης
9. Δουλκερίδης Δημήτριος του Χρήστου, Πέλλα
 
Σημειώνεται πως ο Βασίλης Λεβέντης, ως αρχηγός του κόμματος, έχει υποβάλλει υποψηφιότητα σε δύο εκλογικές περιφέρειες. Αν κρατήσει την έδρα στη Β΄ Αθηνών θα μπει στη βουλή ο Σαρίδης Ιωάννης αν κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα μπει στη βουλή ο Χατζηαθανασίου Νικόλας ως τρίτος στη Β΄ Αθηνών.

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg