Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ενθουσιασμένος ο Berbatov! "Ο απίστευτος κόσμος και ο επίμονος Σαββίδης"


Ενθουσιασμένος ο Berbatov! `Ο απίστευτος κόσμος και ο επίμονος Σαββίδης` 

Ο Βούλγαρος επιθετικός χαρακτήρισε απίστευτο αυτό που έζησε το απόγευμα της Πέμπτης στην Τούμπα και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να δικαιώσει τον Ιβάν Σαββίδη που επέμενε να τον φέρει στον ΠΑΟΚ! ΔΕΙΤΕ VIDEO

Την πρώτη συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών!

«Ήταν απίστευτο! Όπως είπα κι έξω, νομίζω πως δεν το αξίζω όλο αυτό αλλά σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ τους πάντες για το καλωσόρισμα», είπε αρχικά ο Μπερμπάτοφ, και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ειδικά τον κ. Σαββίδη με την επιμονή του. Ήταν δυο τρελές ημέρες, αλλά τώρα είμαι εδώ. Αυτό που θέλω είναι μπω στο γήπεδο και να προπονηθώ, για να είμαι έτοιμος να παίξει. Μερικές φορές χρειάζεσαι κάποιον να σε πείσει».

Για το πότε υπολογίζει να αγωνιστεί, ανέφερε
: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή, είναι δική του απόφαση. Θα περιμένω το πρώτο παιχνίδι μου, ξέρω πως υπάρχει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και το περιμένω πολύ. Πρέπει να αγαπάς το ποδόσφαιρο, για να συνεχίζεις. Όταν μεγαλώνεις, θέλεις να παίζεις όλο και περισσότερο. Θα προσπαθήσω να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, για να δώσω στον παίκτη κάτι που θέλει να δει».

Για το τι μπορεί να προσφέρει: «Ελπίζω να έχω καλό αντίκτυπο στην ομάδα, να βοηθήσω με τον τρόπο που παίζω, με γκολ και ασίστ. Προφανώς, θέλουμε κάτι καλό για την ομάδα, να πάρουμε κάτι καλό στα 90 χρόνια του συλλόγου. Δεν έχουν σημασία τα γκολ, αλλά η παρουσία εκτός κι εντός γηπέδου».

Τέλος, για το ότι αποκάλεσε τους οπαδούς αδέρφια του, σχολίασε: «Όπως είπα, ο πατέρας μου γεννήθηκε 50 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Εκεί είναι το χωριό μου. Όταν η μια χώρα είναι τόσο κοντά από την άλλη, είμαστε σαν αδέρφια. Πρώτη φορά ήρθα εδώ, αλλά νιώθω ήδη σαν να είμαι στο σπίτι μου».

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg