Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Birthday month is coming - Μήνας Γενεθλίων ήρθε !HAPPY BIRTHDAY MARIETA'S YARNLAND

      Σε λίγες ώρες, ο Οκτώβρης μπαίνει στη ζωή μας. Ενας μήνας συμβολικός και σημαντικός στη ζωή μου και την πορεία της. 
       Μέσα στον Οκτώβριο ήρθα στον κόσμο και μέσα στον Οκτώβριο γεννήθηκε και το "Marieta's Yarnland" που εδώ και ένα χρόνο, πέρασε από όλα τα στάδια της βρεφικής ηλικίας . 
      Το καλοδέχτηκαν φίλοι και γνωστοί με ευχές και κάρτες, σιγά σιγά έκανε τα πρώτα του βήματα, πήγε βόλτες σε πάρκα και καφέ, διοργάνωσε εκδηλώσεις και ήρθαν όλοι όσοι αγαπάνε αυτή την χώρα , τη ζεστή και χουχουλιάρικη, το τίμησαν και το αγκάλιασαν με υπομονή και τρυφερότητα.              Ενας χρόνος με δράσεις και αποδράσεις, πολλές δημιουργικές & χαρούμενες ώρες και 97 αναρτήσεις
Σας ευχαριστώ από καρδιάς, όλους και όλες εσάς που ανοίξατε την πόρτα του μπλογκόσπιτού μου 

 
και το τιμήσατε, μου δώσατε μηνύματα και  feedback για βελτίωση και δημιουργικότητα, ήσασταν και είστε πολύτιμοι για τούτη τη χώρα που ακούει στο όνομα "Marieta's Yarnland". 

          Και επειδή τα γενέθλια έχουν κέφι χαρά και δώρα, η χώρα τούτη , εμπνεύστηκε και δημιούργησε το σχέδιο για  κασκόλ με βελόνες"Meli".
               Oπως μαρτυρά και το όνομά του, έχει όλη τη γλυκιά γεύση του μελιού που συγκέντρωσε ένα χρόνο τώρα, ένα χρώμα θηλυκό και δημιουργικό και  ναι, είναι ένα χουχουλιάρικο κασκόλ με χοντρό ζεστό νήμα, για να σας αγκαλιάζει τις κρύες νύχτες και να σας ζεσταίνει τα χειμωνιάτικα πρωϊνά για να  ξεκινάει δυναμικά η μέρα σας .


      Το σχέδιο για το κασκώλ, μπορείτε να το βρείτε γραμμένο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, δωρεάν για όλο τον Οκτώβριο στη γείτονα χώρα Raverly και συγκεκριμένα εδώ: Meli scarf.

                              ************************************************
My dear friends, Octomber is coming slow by slow and is my double birthday month. For my birthday and for my blog birthday too. Balance . I will be 52 years old and my blog will be only 1year. So now, can walk and has some teeth, has the experience of speaking (a little) but it wants to creative and share many wooly items and patterns with my friends all over the world.
 
Marieta's Yarnland in the Food Festival for Good  June 2015


             Thank all of you for your visiting, sharing your thinks with me, informed me and give me the feedback that helps me for the way of my blog and give me inspiration and creativity.  During all Octomber you can found free,  my pattern Meli scarf,  that I created for the birthday of the blog, in Ravelry. Is a free pattern for a wooly scarf that will help you during the cold days of the winter.

You can found the pattern here http://www.ravelry.com/patterns/library/meli-scarf. 

Thank all of you very much for your visiting and I hope to have a good second year in Marieta's Yarnland.  
 

Σχόλιο του blog:

Με την σειρά μου και εγώ να ευχηθώ το blog που αγαπήθηκε πολύ γρήγορα και  πριν  ακόμα  κλείσει  χρόνο, οφείλετε στην δημιουργό του, που με την δημιουργική  της  έμπνευση και μεγάλη υπομονή είναι αλήθεια το έκανε αγαπημένο των γυναικών που έχουν χόμπι το πλέξιμο και φυσικά ιδιαίτερο ταλέντο στην πλεκτική.
Εύχομαι  το marietasyarnland.blogspot.gr μόνο επιτυχία, και  πιστεύω είναι δεδομένη.
 Με την κατάθεση ψυχής από την δημιουργό του και αγαπημένη όλων μας την Μαριέτα  
Marieta Iosifidou και αυτών που γνωρίζουν από κοντά, την τέχνη της πλεκτικής που δεν είναι κάτι απλό, είναι ευφυΐα  και τέχνη μαζί.
Φυσικά θέλω να ευχηθώ και  στις  γυναίκες που στηρίζουν την ΟΜΑΔΑ
πλεξίματος στο FB Marieta's Yarnland να συνεχίσουν  έτσι όμορφα να πλέκουν στους διάφορους αγαπημένους  χώρους της πόλης,  της Θεσσαλονίκης μας.
Χρόνια πολλά και από μένα και να έχει μόνο επιτυχίες και μακροημέρευση
Παύλος
 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg

2 σχόλια:

Marietas Yarnland είπε...

Παυλή μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου μα κυρίως για την συμπαράστασή σου στην ομάδα μας, στις δράσεις και τις αντιδράσεις, σε όλες τις στιγμές και ώρες που πλέκονταν το δέσιμο της. Να είμαστε γεροί όλοι μας, ν'ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε με τις βελόνες-τα βελονάκια, τα μαλλιά κουβάρια μας και με μια θετική ματιά στην ανατολή της κάθε μέρας και φυσικά εσύ να αποθανατίζεις τις στιγμές και να μείνουν στην ιστορία της ομάδας Marieta's Yarnland.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα και δημιουργικά !!!
Και πάντα τόσο όμορφο και ενδιαφέρον το μπλόγκ !!!
Καλό μήνα !!!