Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ...ΜΕΡΚΕΛ: ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!

Όλη η ιστορία των εκλογών ήταν γι' αυτό ακριβώς τον λόγο: να προκύψει μια νέα Βουλή η οποία θα είναι περισσότερο αντιμνημονιακή....
 
από την προηγούμενη και από την οποία θα λείπουν οι...αντιδραστικές προς τους τοκογλύφους φωνές της Κωνσταντοπούλου, του Λαφαζάνη, του Λεουτσάκου και των άλλων της αριστερής πλατφόρμας. 

Οι εμπνευστές του εγχειρήματος των νέων εκλογών, τα κατάφεραν. Πετάχτηκαν έξω οι της αριστεράς που τηρούσαν πιστά τις αρχικές διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης των μνημονίων και της λιτότηας. Σγτη θέση τους μπήκαν οι πιστοί στις κωλοτούμπες του Τσίπρα, μνημονιακοί βουλευτές! 
 
Οι απώλειες που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ελάχιστες. Έχασε μόνον 4 βουλευτές, οπότε προχωρά ακάθεκτος στην εφαρμογή του 3ου Μνημονίου. 
Στη Βουλή πλέον παραμένουν 2 μόνο αντιμνημονιακά κόμματα. Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ. Όλο και μειώνονται οι αντιμνημονιακές φωνές εντός κοινοβουλίου. Το σχέδιο των τοκογλύφων βαίνει όπως το έχουν προγραμματίσει...indobserver

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg