Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Τρεις νεκροί από φωτιά σε κτίριο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί


Τρεις νεκροί από φωτιά σε κτίριο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο ΔαφνίΣχόλιο του blog:

Στο κράτος αυτό τι μπορεί να λειτουργεί ομαλά;

που  να βρουν και χρόνο να κυβερνήσουν και
να εποπτεύσουν με τις νέες (αριστερές )αντιλήψεις τους…
σαν τα ποντίκια πηδάνε από το βουλιαγμένο καράβι (ΕΛΛΑΣ)
για να σωθούν!!!
Αυτή την φορά σκέψου καλά αν σου αξίζει αυτή η Ελλάδα.

"Με το θάρρος της γνώμης".
 


Τρεις είναι οι νεκροί μέχρι στιγμής και 17 τραυματίες από την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε ισόγειο κτίριο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί.
Δύο από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα στο Αττικόν, ενώ άλλοι 15 με αναπνευστικά και άλλα προβλήματα παρακολουθούνται στο Παθολογικό τμήμα του ψυχιατρείου.
Ο θάνατος των θυμάτων προήλθε, κατά πάσα πιθανότητα από ασφυξία, όπως πρόσθεσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής. Έως αυτήν τη στιγμή, δεν είναι γνωστός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο ακριβώς αριθμός των θυμάτων.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από τους πυροσβέστες οι οποίοι ερευνούν για τυχόν για εγκλωβισμένους ασθενείς στο ισόγειο κτίριο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά. Στο Νοσοκομείο πηγαίνει ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας Θανάσης Δημόπουλος.
Γυναίκα συγγενής τροφίμου ξεσπάει ενώ της παρέχονται οι πρώτες βοήθειες από τους παρευρισκόμενους στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί - ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Γυναίκα συγγενής τροφίμου ξεσπάει ενώ της παρέχονται οι πρώτες βοήθειες από τους 
παρευρισκόμενους στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί – 
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Εργαζόμενοι καταγγέλουν ως ύποπτο ασθενή με ιδιαίτερα επικίνδυνη συμπεριφορά

Τριάντα αναφορές είχαν συντάξει και αποστείλει προς το υπουργείο Υγείας, τις εισαγγελικές αρχές και τη διοίκηση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δαφνί» οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος επισημαίνοντας τον «εξαιρετικά επικίνδυνο και επιθετικό χαρακτήρα» του ασθενή, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για την φωτιά που εκδηλώθηκε στο Ιδρυμα. Αυτό αποκαλύπτει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των εργαζομένων Νίκος Παναγούλης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο συγκεκριμένος ασθενής νοσηλευόταν σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, ώστε να προστατεύονται τόσο οι άλλοι ασθενείς, όσο και ο ίδιος για να μην αυτό-τραυματισθεί. Η νοσηλεία του γινόταν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και όπως λέει ο κ. Παναγούλης, οι εργαζόμενοι επανειλημμένα είχαν ζητήσει να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο φύλαξης, πρωτίστως για τη δική του προστασία.
Ο συγκεκριμένος ασθενής τον Μάιο του 2015 είχε επιτεθεί σε άλλον ασθενή τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ο συγκεκριμένος ασθενής πάσχει από σχιζοφρένεια και κρατείται στο «Δαφνί» σύμφωνα με το άρθρο 69 του Ποινικού Κώδικα περί ακαταλόγιστου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Α’Πρόγραμμα

http://www.ert.gr/pirkagia-se-ktirio-tou-psichiatrikou-nosokomiou-sto-dafni-treis-nekroi/ 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg