Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ζαχαροπλαστική: Συνταγη για μπισκοτενια μολυβια! Μια σούπερ ιδέα . Έχετε, δει κάτι παρόμοιο;


17873fce729b95cf970576a5e0bfbc21
ΥΛΙΚΑ
100 γρ βούτυρο 
200-250 γραμμάρια αλεύρι 
1 κουταλιά της σούπας γάλα
 πρέζα αλάτι 
100 γρ άχνη ζάχαρη
 1κροκκο αυγου 
1 αυγό για αλειμα 
1 βανίλια χρώμα τροφίμων
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το μαλακό βούτυρο, προσθέστε το γάλα και τον κρόκο αυγού, βανίλια, το αλάτι.και τελος το αλευρι λιγο λιγο . Η ζύμη πρέπει να είναι ελαστική και να μην κολλάει στα χέρια σας χωρίστε τη ζύμη σε δύο μέρη, 1/3 και 2/3 του το μεγαλύτερο μέρος χωρίστε το σε τόσα μέρη όσα και τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε και χρωματίστε με το χρώμα τροφίμων φτιάξτε τα μολύβια σας ακολουθώντας τις φωτογραφίες και βάλτε σε ταψί με λαδόκολλα και αλείψτε κάθε μολύβι με χτυπημένο αυγό.Ψήνουμε στους 200 ° C για περίπου 15 λεπτά. κόψτε αφού κρυώσουν σε δυο κομμάτια και με ενα μαχαιράκι ξύστε τις μύτες να είστε σίγουροι οτι θα αναρωτιούνται όλοι αν τρώγονται !!!!!!
 
http://www.daddy-cool.gr/2014/07/blog-post_6506.html 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg