Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Μίχαελ Σουμάχερ: Όλες οι εξελίξεις για την πορεία της υγείας του.

Μίχαελ Σουμάχερ: Όλες οι εξελίξεις για την πορεία της υγείας του - Βασανιστικά αργή η πρόοδός του
Βασανιστικά αργή η πρόοδός του
Ήταν 29 Δεκεμβρίου του 2013, όταν ο Μίχαελ Σουμάχερ χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές ¶λπεις. Η είδηση σόκαρε όλο τον πλανήτη, που έδειξε ιδιαίτερη ανησυχία για την αποκατάσταση της υγείας του.
Πιο συγκεκριμένα, ο πιλότος της Formula 1 τραυματίστηκε στο κεφάλι από πτώση και η εγκεφαλική αιμορραγία έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του. Αρχικά, διατηρήθηκε σε τεχνητό κώμα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Πλέον, βρίσκεται κλινήρης στην οικία του για την αποθεραπεία του.
Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, ο Μίχαελ Σουμάχερ βρίσκεται στην έπαυλη της οικογένειάς του στην Ελβετία, και συγκεκριμένα στη Λίμνη της Γενεύης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Express», στο πλευρό του πιλότου της Formula 1 βρίσκονται καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα, δεκαπέντε άτομα ιατρικό προσωπικό, που τον βοηθούν σε όλα και τον προσέχουν.
Ο Σουμάχερ συνεχίζει να μην μπορεί να μιλήσει, να περπατήσει και να έχει επαφή με το περιβάλλον. Το ενδιαφέρον του κόσμου, ενάμιση χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, είναι το ίδιο, καθώς και οι συναγωνιστές του, αλλά και αντίπαλοί του στις πίστες, είναι στο πλευρό του.
Είναι δύσκολο να επανέλθει πλήρως, αλλά όλοι ελπίζουν ακόμη σε ένα μικρό θαύμα.

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg