Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Θάσος: Γιώργος Παπαφιλίππου Βουλευτής Νομού Καβάλας

Ευχαριστήριο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας προς τους ψηφοφόρους τουΣχόλιο του blog:

Η εκλογή του Γιώργου Παπαφιλίππου στην μία από τις τρείς έδρες του ΣΥΡΙΖΑ στο
Νομό Καβάλας γεμίζει χαρά και ελπίδα στην γενέτειρα πατρίδα του τον Πρίνο Θάσου
Συγχαρητήρια στον αγαπητό Γιώργο και άξιο μέλος της κοινωνίας του χωριού μας
Πρίνου Θάσου και εκλεκτό Δικηγόρο της Καβάλας.
Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που σου ανέθεσαν οι δημοκρατικοί πολίτες του  Νομού Καβάλας .
Παύλος Π.Νούνης
 Ευχαριστήριο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας προς τους ψηφοφόρους του

Ο Σύριζα Καβάλας και υποψήφιοι βουλευτές (νεοεκλεγέντες και μη) ευχαριστούν τους πολίτες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας που ανέδειξαν τον Σύριζα πρώτο κόμμα, με αυξημένο μάλιστα ποσοστό σε σχέση με τον Ιανουάριο. Παρά την μεγάλη νίκη όμως, δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Από σήμερα κιόλας ξεκινά η σκληρή δουλειά για την προώθηση των προβλημάτων της περιοχής και την υπεράσπιση του συλλογικού συμφέροντος. Οι τρεις νεοεκλεγέντες βουλευτές (Δ. Εμμανουηλίδης, Κ. Μορφίδης, Γ. Παπαφιλίππου) θα συνεργαστούν στενά και σκληρά σε αυτήν την κατεύθυνση. 
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέσα ενημέρωσης του νομού, έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά, για την έγκυρη ενημέρωση καθ’ όλην τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και για τη συμβολή τους στο υψηλό επίπεδο πολιτικού διαλόγου.
Τέλος, ιδιαίτερη μνεία ανήκει στα μέλη και τους φίλους του Σύριζα που βοήθησαν κατά την προεκλογική περίοδο και συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή νίκη. Τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα για να πάει μπροστά ο τόπος.

Ειδήσεις από την ΕΡΤ Καβάλας

Ειδήσεις από την ΕΡΤ Καβάλας
Αν.Μακεδονία: Ελαφρά άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ
Αυξημένη εμφανίστηκε η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στους νομούς Καβάλας και Δράμας, κατά τις χθεσινές βουλευτικές εκλογές, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2015.

Στο νομό Καβάλας, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ποσοστό 32,69% (αυξάνοντας τη δύναμή του κατά μια ποσοστιαία μονάδα), η ΝΔ 31,19%, η Χρυσή Αυγή 7,86%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη 7,01%, το ΚΚΕ 4,39%, η Ένωση Κεντρώων 4,32%, οι ΑΝΕΛ 4,22% και το ΠΟΤΑΜΙ 3,16%. Η Λαϊκή Ενότητα έλαβε 2,76%.
Στο νομό Καβάλας εκλέγονται οι Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου από το ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από τη Ν.Δ.
«Τελειώσαμε με το παλιό, εμείς μπορούμε να κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια. Στο εξής έχουμε μπροστά μας να βαδίσουμε σε ένα δύσκολο δρόμο» δήλωσε ο κ.Εμμανουηλίδης. «Ευχαριστούμε το λαό για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τελειώνουμε με τα μνημόνια» υποστήριξε ο κ. Μορφίδης. «Έχουμε επίγνωση των ευθυνών που αναλαμβάνουμε και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του ελληνικού λαού» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ.Παπαφιλίππου.
Στο νομό Δράμας, η ΝΔ έλαβε ποσοστό 31,9% (μειωμένο κατά 2,5 μονάδες σε σχέση με τον περασμένο Ιανουάριο), ο ΣΥΡΙΖΑ 29,70% (αυξάνοντας τη δύναμή του κατά 3 μονάδες), τρίτο κόμμα αναδείχθηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 8,56% και ακολουθούν οι Χρυσή Αυγή 7,05%, ΠΟΤΑΜΙ με 5,80%, Ένωση Κεντρώων 4,34%, οι ΑΝΕΛ 3,69%, ΚΚΕ 3,10%, ενώ η Λαϊκή Ενότητα έλαβε 2,38%.
Στο νομό Δράμας εκλέγονται οι Δημήτρης Κυριαζίδης από τη ΝΔ, ο Νίκος Καραγιαννίδης, από το ΣΥΡΙΖΑ και η Χαρά Κεφαλίδου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

http://www.ert.gr/idisis-apo-tin-ert-kavalas-30/ 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg