Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Έγκλημα: Αυτός είναι ο παιδεραστής της Καλλιθέας (φωτο)

autos-einai-o-paiderastis-tis-kallitheas-fwto

Ο 34χρονος Νικόλαος Μόλης, είναι ο παιδεραστής της Καλλιθέας. Συνελήφθη για αποπλάνηση ανήλικων παιδιών. Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.

Ανήλικα παιδιά αποπλανούσε ο 34χρονος που συνελήφθη στην Καλλιθέα
Η αστυνομία έδωσε σήμερα στη στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία του και τις φωτογραφίες του.

 


Ο 34χρονος συνελήφθη στις 13-10-2015 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14ετών κατά συρροή και εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Μόλη Νικόλαο του Γεωργίου και της Κανέλας, γεν. 12-01-1981 στην Αθήνα.
Ο 34χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προέρχεται από μια οικογένεια με βεβαρημένο ποινικό παρελθόν. Ο πατέρας του έχει κατηγορηθεί για κλοπές, ο αδερφός του για ναρκωτικά, ενώ η μητέρα του είναι ρακοσυλλέκτρια και ο ίδιος τους τελευταίους μήνες έφυγε από το σπίτι του και έμενε σε παγκάκια της πλατείας Δαβάκη στην Καλλιθέα.
Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Στην πλατεία, προσέγγισε τα δύο ανήλικα αγόρια, οικογενειών από την Αλβανία, προβαίνοντας σε ακατονόμαστες πράξεις σε βάρος τους. 
Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών (26-10-2015 έως 26-4-2016), σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».


 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg