Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Θεσσαλονίκη:Προχθές Κυριακή 22 Νοεμβρίου έληξε με μεγάλη επιτυχία η "Χειροτέχνικα 2015 στην Θεσσαλονίκη".Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες καλησπέρα σας

Βρεθήκαμε στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ Θεσσαλονίκης  στις 11 το πρωί να καταγράψουμε τα δρώμενα στο χώρο της Xειροτέχνικα 2015.
Εντυπωσιαστήκαμε από την μεγαλειώδη συμμετοχή του κόσμου στις  εκδηλώσεις και στα εργαστήρια  δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον.

Μεταξύ αυτών και τα σεμινάρια που έλαβαν χώρα στην μεγάλη αίθουσα ανά μισή ώρα στο craftroom - ftiaxto.gr με άρτια οπτικοακουστική οργάνωση έως αργά το απόγευμα.

Συμμετοχή σε δύο ενότητες είχε και η δική μας κ. Μαριέτα Π. Ιωσηφίδου ψυχολόγος.

Και κατά δική της δήλωση με μία λέξη θα έλεγα πολύ εύστοχη από την πολύχρονη σχέση πλεξίματος και ψυχολογίας ως "Ψυχοπλέκτρια"!!!!
Η εισήγηση της : "Καλή &  Ανάποδη – Ψυχολογείν". 

Μεγάλη συμμετοχή και δυναμικό παρόν στο χώρο από το γυναικείο φύλο, έμπειρες  κυρίες του πλεξίματος και της ψυχολογίας που παρακολούθησαν εως το τέλος την εισήγηση της κυρίας Ιωσηφίδου που εισέπραξε παρατεταμένο και αυθόρμητο χειροκρότημα κάτι το ασυνήθιστο στους χώρους χειροτεχνίας δείχνωντας την
ικανοποίηση του το κοινό που παρακολουθούσε.
Όπως ήταν φυσικό συμμετείχε με την πολύπειρη και με ταλέντο δική της ομάδα πλεξίματος την marietasyarnland.


Παρόν το γνωστό σε όλες πλέον της φίλες και φίλους στο χώρο του πλεξίματος blog της κ. Ιωσηφίδου το marietasyarnland.blogspot.gr.

Πριν την εισήγηση η κυρία Μαριέτα Ιωσηφίδου στα εργαστήρια έδειξε πως πλέκουμε την «τρισδιάστατο λουλούδι με βελονάκι» και εδώ πλήθος γυναικών έδειξαν ενδιαφέρον και δημιούργησαν οι περισσότερες τα πραγματικά όμορφα τρισδιάστατα λουλούδια.

Το blog και εγώ προσωπικά  θέλω να ευχαριστήσω τους συντελεστές της "Χειροτέχνικα 2015 Θεσσαλονίκη".

Ιδιαιτέρως βέβαια τις αγαπημένες φίλες της ΟΜΑΔΑΣ marietasyarnland και φυσικά την κ. Ιωσηφίδου για την άρτια εκδήλωση και παρουσίαση με την εισήγηση της.

Αργά το απόγευμα η ομάδα επισκέφτηκε τα Λαδάδικα για καφέ, σε ένα καταπληκτικό χώρο που δημιούργησαν η  Έφη και ο Δημήτρης και σύντομα το blog και ο γράφων θα υπάρχει αφιέρωμα για τον θαυμάσιο περιβάλλον.
Και του χρόνου να είστε γερές και να ξανά να  συναντηθούμε στην χειροτέχνικα Θεσσαλονίκη 2016.


Τώρα απολαύστε το φωτογραφικό υλικό της ημέρας.


Επιμέλεια & video, παρουσίαση: Παύλος Π. Νούνης

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg