Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Σε ηλικία 49 ετών έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο Κερκυραίος δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Αργαλιάς.

vasilis argalias1Αρθρογράφος: CorfuPress.com  Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 01:57

Σε ηλικία 49 ετών έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο Κερκυραίος δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Αργαλιάς.

Ο Βασίλης εργαζόταν στο σταθμό Κέρκυρας της ΕΡΤ αλλά και στην ΕΡΑ Σπορ, τόσο στην Αθήνα όσο και ως ανταποκριτής στο νησί, μεταδίδοντας την τοπική αθλητική δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα.
Πολύ αγαπητός ως συνάδελφος, ήταν ένας εξαίρετος αθλητικογράφος που είχε επίσης συνεργαστεί στη διάρκεια της καριέρρας του με πολλά μέσα τόσο στην Κέρκυρα όσο και στην Αθήνα.
Ήταν από το 2004 η φωνή της ΕΡΑ Σπορ για τις περιγραφές των αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας του νησιού μας, ενώ από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ διατηρούσε καθημερινή εκπομπή στη συχνότητα του τοπικού δημόσιου ραδιοφωνικού σταθμού.
Ήταν μέλος του ΠΣΑΤ.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Κέρκυρας

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ Κέρκυρας αναφέρουν για την απώλεια του Βασίλη Αργαλιά: «Ανείπωτη θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει σε όλους τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ Κέρκυρας η αιφνίδια είδηση της απώλειας του Βασίλη Αργαλιά, ενός από τους πλέον εκλεκτούς συναδέλφους μας και επί πολλά χρόνια αθλητικογράφου της ΕΡΑ Σπορ και της ΕΡΤ Κέρκυρας.
Ο Βασίλης, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες το βράδυ, ήταν ένας εξαίρετος δημοσιογράφος με ήθος και αντικειμενικότητα, ο οποίος κοσμούσε τόσο την τοπική αθλητική δημοσιογραφία όσο και το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού μας.
Αγαπητός σε όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, τόσο στην Κέρκυρα όσο και στο Ραδιομέγαρο στα γραφεία της ΕΡΑ Σπορ όπου για χρόνια υπηρέτησε, προτού επανεγκατασταθεί μόνιμα στο νησί μας.
Αγαπητός στους φιλάθλους και τους ακροατές της ΕΡΑ Κέρκυρας, οι οποίοι είχαν εκτιμήσει τον τρόπο με τον οποίο ασκούσε το επάγγελμα της δημοσιογραφίας.
Θα λείψει σε όλους μας.
Όλοι όσοι εργαζόμαστε στο σταθμό Κέρκυρας της ΕΡΤ, εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Το CorfuPress.com και το CorfuSports

Όλοι οι συντελεστές του CorfuPress.com και της εφημερίδας CorfuPress/CorfuSports εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη, μαζί με τη βαθειά μας λύπη για την απώλεια ενός εξαιρετικού συναδέλφου και φίλου.


 http://www.corfupress.com/v3/koinonia/

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg