Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Θάσος:Βράβευση αριστούχων μαθητών από την Θασιακή Ένωση Καβάλας

Βράβευση αριστούχων μαθητών από την Θασιακή Ένωση Καβάλας

   

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας σε μια λαμπρή τελετή βράβευσε και φέτος, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία της Κοινότητας Πρίνου, τους αριστούχους  Θασίους ή θασιακής καταγωγής μαθητές, οι οποίοι αποφοίτησαν από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κατά το σχολικό έτος 2014 - 2015.
  Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας Νίκος Τσιλογεώργης,  απευθυνόμενος στους μαθητές, τόνισε: «Αγαπητά μας παιδιά, σήμερα σας βραβεύουμε όχι μόνο για την άριστη επίδοσή σας στα μαθήματα, αλλά και για το εξαίρετο ήθος σας. Σας βραβεύουμε γιατί αγωνιστήκατε τον «αγώνα τον καλόν» και κερδίσατε. Σας βραβεύουμε γιατί η πατρίδα μας εκτός από τα γερά μυαλά σας χρειάζεται σώφρονες και συγκροτημένες προσωπικότητες ιδιαίτερα τώρα που η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη μιας απερίγραπτης και περίεργης οικονομικής περιπέτειας. Συνεχίστε και με άλλες νίκες, και με άλλες επιτυχίες, για να αξιοποιήσετε τα χαρίσματά σας, για να λαμπρύνετε το νησί μας και την πατρίδα μας. Στους γονείς και δασκάλους σας απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια επειδή και σ’ αυτούς ανήκει ένα μέρος της επιτυχίας σας.
  Ιδιαίτερα συγχαίρουμε όλους τους θάσιους μαθητές που εισήλθαν φέτος στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. της χώρας μας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Σπουδές και καλή σταδιοδρομία».  
  Στην πανθασιακή αυτή γιορτή της βράβευσης, που θεωρείται το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Θάσου, παραβρέθηκαν, o ιερέας Θωμάς Τσίμας, ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, ο νεοεκλεγείς βουλευτής Γ. Παπαφιλίππου, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καβάλας Θ. Μαρκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γ. Πλαφαδέλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σ. Τσολάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ Σ. Μαλλιαρός, ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΘ Β. Βασιλούδης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. και Δ/ντής του Δημ. Σχολείου Θεολόγου – Ποτού Α. Βογιατζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι A. Eλευθερίου και Μ. Ξώγνος οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Πρίνου και Καλλιράχης  Aν. Βαής και Δ. Ελευθερίου,  Ο Δασάρχηs Θάσου κ. X. Μαρουγκλιάνης  , οι Δ/ντριες των Λυκείων Λιμένα και Λιμεναρίων Α. Κώτση και Ε. Παγώνη, οι Δ/ντές των Γυμνασίων Λιμένα και Πρίνου Θ. Θεοχαρίδης και Ι. Πενταφτίκης, πολλοί εκπ/κοί , κ.ά..
http://www.kavala-portal.gr/index.php/2014-07-01-07-48-55/item/4473-vravefsi-aristoyxon-mathiton-apo-tin-thasiaki-enosi-kavalas 

Βράβευση Θασίων Αριστούχων Μαθητών από την Θασιακή Ένωση Καβάλας 27-09-2015 στον Πρίνο

chris mpaklas

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg